Екипът на британската кралица Елизабет Втора търси директор на социалните

...
Екипът на британската кралица Елизабет Втора търси директор на социалните
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II търси директор социални мрежи

Екипът на английската кралица Елизабет Втора търси шеф на обществените мрежи, който да се грижи за платформата LinkedIn. Позицията в Бъкингамския замък ще бъде много виновна – бъдещият чиновник би трябвало да се грижи за връзката сред 93-годишната кралица и нейните жители и милиони почитатели по света. Освен това би трябвало да се внимава за някои характерни абревиатури, като да вземем за пример, да не се обърка #ootd, което е хаштагът за „ облекло на деня “, с O.B.E., означаващ ордена на Британската империя, осведоми " Ню Йорк таймс ". 

Съблазнителното предложение включва работа от понеделник до петък, заплата сред 45 000 и 50 000 паунда и даже безвъзмезден обяд.

„ Трябва да знаете, че наличието, което ще публикувате, ще бъде гледано от милиони хора. Трябва непрекъснато да търсите нови способи кралица Елизабет Втора да участва в общественото пространство по целия свят. Това прави работата ви изключителна “, написа в обявата за работа в Бъкингамския замък.

Позицията беше оповестена в бурно време за монархията, която се бори с отрицателна гласност поради връзките на принц Андрю с финансиста Джефри Епщайн, който беше упрекнат в полов трафик преди самоубийството си през август. Мнозина също търсят евентуална последователност в монархията, при която кралицата би предала кралството в ръцете на принц Чарлз.

От друга страна, тази обществена мрежа очевидно е желана от цялото кралско семейство. Припомняме, че принц Хари и Меган Маркъл, херцогът и херцогинята на Съсекс, постоянно споделят фотоси в взаимния си акаунт в Instagram, който има близо 10 милиона почитатели. През юли те разгласиха фотоси на частната гала по кръщене на сина си Арчи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР