Екипът на Actualno.com представя основните акценти в новините от днешния

...
Екипът на Actualno.com представя основните акценти в новините от днешния
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 6 август

Екипът на Actualno.com показва главните акценти в новините от днешния 6 август, четвъртък.
Най-младата жертва на ковид в България - за какво в действителност си отиде от този свят?
Всичко с Христо се развива през юли месец. Около седмица след началото на месеца, той се почувствал зле, вдигнал температура. По телефона персоналният му доктор предписал антибиотик, само че нямало резултат, по-късно прочут доцент дал съвет за различен антибиотик – и това не помогнало.
Протестите: Ден 29 – „ Оставки! “ и „ Уличен университет за правдивост “
На 29-ия следващ ден на митинги в София, стачкуващите се събраха още веднъж в „ триъгълника на властта “. Блокадата в палатковите лагери продължава на Орлов мост и пред Ректората на Софийския университет " Свети Климент Охридски ", където пето денонощие са белият микробус на майките от самодейността " Системата ни убива " и петнайсетина палатки.
От партия " Възраждане " влязоха в Съдебната палата, с цел да връчат оставката на Гешев (НА ЖИВО)
От партия " Възраждане " търсят основният прокурор в Съдебната палата, с цел да му връчат оставката, стана ясно от видео на водача на партията Костадин Костадинов.
Валери Симеонов: Правителството остава, министър председателят - също
„ Министър-председател остава Бойко Борисов. Няма други разновидности пред нас. Имаме работа за извършване и в Народното събрание, и в изпълнителната власт ", безапелационен беше Симеонов.
Доц. Кунчев заприказва за Коронавирус болница, в Благоевград натискът от ковид става сериозен
" Системата като цяло ще се оправи, само че това цяло не прави работа за тези, които са на напън в този момент. Ако би трябвало, ще оборудваме цяла болница за COVID-19, само че казусът е в личния състав ", акцентира доктор Кунчев пред Българска национална телевизия.
Ангелов: Внасяме тактиката за психологично здраве в Министерския съвет
„ Страната ни би трябвало да има дълготрайна политика по повод психологичното здраве на българските жители – такава е начертана в плана на Националната тактика за психологично здраве, която е с небосвод до 2030 година Предстои да я разгледаме на управление на Министерство на здравеопазването и да я придвижим към Министерски съвет. Важно е в къси периоди тя да стане факт и работата по написаните в документа действия да стартира “. Това акцентира министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов.
Близо до морския сарай на Доган - неповторим обект за спортно-развлекателна активност
Обект за спортно-развлекателна активност – това е описанието на четириетажна постройка, изникнала навръх границата на плаж „ Росенец Север “.
Пиарът на ГЕРБ изясни за напрежението от през вчерашния ден на партийната конференция (ВИДЕО)
Пиарът на партията уточни, че на конференцията са участвали симпатизанти на ГЕРБ, подадени по лист от регионалните структури. Никола Николов обясни какво се е случило през вчерашния ден във връзка напрежението и посъветва хората да не гледат стоп фрагменти, а цялото лъчение на конференцията.
Коронавирусът трансформира душeвността ни
Психо-емоционалното положение на хората, в чиито фамилии има позитивни случаи на COVID-19, неведнъж се травмира мощно поради случилото се. Това сподели психологът и психотерапевт Бисера Борисова.
Хаджигенов: Пеевски овладя всички силови структури
Бухалката Гешев е в ръката на човек в Министерския съвет. Това е повода за настояването за оставка на целия кабинет, уточни още Хаджигенов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР