Екипажът на пътнически самолет на американската авиокомпания Делта еърлайнс изхвърли

...
Екипажът на пътнически самолет на американската авиокомпания Делта еърлайнс изхвърли
Коментари Харесай

Пътнически самолет изля гориво над училище край Лос Анджелис

Екипажът на пътнически аероплан на американската самолетна компания " Делта еърлайнс " изхвърли авиационно гориво върху начално учебно заведение в градчето Кудахи край Лос Анджелис, връщайки се за изключително кацане на интернационалното летище на Лос Анджелис, съобщи Ройтерс.

Горивото се посипало върху главите на децата, играещи в учебния двор малко преди обед локално време през вчерашния ден. Има наранени и други учебни заведения покрай мястото.

Според чиновници на противопожарната защита и парамедици, извикани на мястото, 56 души, множеството деца, се оплакали от кожни раздразнения или проблеми с дишането поради нездравословните изпарения от горивото, само че всички те получили нужната помощ на място със сапун и вода и не се наложило никой от тях да бъде изпратен в болница.

Медиците означиха, че цялото изсипало се количество гориво се е изпарило доста бързо и нищо възпламенимо не е останало нито във въздуха, нито на земята.

Не е издадена евакуационна заповед за околния регион. Според Федералната авиационна администрация (ФАА) и съгласно самолетната компания самолетът " Боинг-777 " таман изхвърчал за Шанхай, Китай, когато зародил проблем с един от моторите, което наложило той да се върне назад на летището. Машината се приземила безвредно, откакто изхвърлила доста количество гориво, с цел да се понижи тежестта ѝ при кацане.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР