Екипажът на „Мегапорт Рейсинг“ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с

...
Екипажът на „Мегапорт Рейсинг“ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с
Коментари Харесай

Шампионите на България стартираха в рали Сърбия 2021

Екипажът на „ Мегапорт Рейсинг “ Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Skoda Fabia Rally 2 Evo стартираха с №1 на рали „ Сърбия “, кръг от националния рали шампионат и европейския рали трофей зона Балкани. Трикратният първенец по рали на България Ангелов даде най-бързо време на шейкдауна преди началото на надпреварата, с време 1:24,5 мин, с което изпревари дуото Чакал и Акдаг от Турция с Hyundai i30 R5, които дадоха време 1:28,3 мин.

Трети в предварителната отческа остана Антон Титов и Александър Спиров, също с Skoda Fabia R5, с 1:29:7 мин, за които това е първо съревнование с новия автомобил. В надпреварата започва и завърналия се първенец на България за 2014 и 2016 година Пламен Стайков, с Skoda Fabia R5, който не взе участие в шейкдауна. Миналогодишният победител от рали „ Сърбия “ Душан Боркович пропуща надпреварата.

В първия ден на надпреварата предстоят 6 спортни прави с дължина 84,94 спортни километра, а във втория 5 стадия с дължина 66,77 км, или общо 151,51 км. Общата отдалеченост на надпреварата с прехода е 508 км.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР