Екип на „Скай нюз“ придружи полицейски патрули в Брюксел в

...
Екип на „Скай нюз“ придружи полицейски патрули в Брюксел в
Коментари Харесай

Как полицията в Брюксел следи да не се излиза от вкъщи без уважителна причина

Екип на „ Скай нюз “ придружи полицейски патрули в Брюксел в инспекциите им дали се съблюдават ограничаващите ограничения.

Жена е на публично място без основателна причина и това, в този момент е нелегално. Много е евентуално да бъде санкционирана.
Йорданка Фандъкова: Вече се сформират актове за нарушавания на възбраната 72 души са санкционирани в столицата за неспазване на наложената карантина
Хората може да излизат за къса подготовка или за пазар, само че който просто си седи, ще получи публично предизвестие.

„ Хората знаят разпоредбите. Имаха седмица, с цел да се срещнат с тях. Затова в този момент сме доста строги и глобяваме нарушителите “, споделя служител на реда.
23 души с големи санкции за разходка в Морската градина във Варна Масовото нарушаване на ограниченията против  COVID-19 накара полицията да предприеме по-крути дейности
Полицаите в Брюксел са част от фронтовата линия в битката с вируса.

На една от основните жп гари идва интернационалният трен от Лондон. Белгия затвори границите си за множеството задгранични гости.

„ Живеем в странни времена поради пандемията от корона вирус. Очевидно е, че това основава компликации, както за пасажерите, по този начин и за полицията, като би трябвало бързо да се приспособяваме към динамичната обстановка “, изясни Джовани Ансалоне – полицейски шеф.
Въпреки възбраната: Витоша цялостна с хора в съботния ден На Бонсови поляни чиновници на реда приканваха хората да се приберат
Проверките са извънредно подробни, полицията чака да види документи и заявления. С всеки пасажер се беседва персонално. Дори това да е английският дипломат за Европейския съюз.

„ Не чух никой да се оплаква и аз мисля, че на всички места хората би трябвало да съблюдават напътствията на управляващите “, изясни Сър Тим Бароу – дипломат на Англия в Европейски Съюз.

Това е действителността в Западна Европа. Белгия не е станала полицейска страна, само че несъмнено е друга.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 354 8 8 15 Света 724588 2229 34017 152076 Заразени* Нови Починали България 354 8 8 Света 724588 2229 34017
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР