Екатерина Захариева, фейсбукЕкатерина Захариева Снимка: МСТази вечер от ГЕРБ предложихме

...
Екатерина Захариева, фейсбукЕкатерина Захариева Снимка: МСТази вечер от ГЕРБ предложихме
Коментари Харесай

Екатерина Захариева: Управляващите в България избраха позорното лицемерие !


Екатерина Захариева, фейсбук
Екатерина Захариева Снимка: Министерски съвет
Тази вечер от ГЕРБ предложихме смяна в Закона за държавния бюджет, с която забраняваме разходване на средства към физически или юридически лица, свързани с военнопромишления комплекс на Руската федерация. И какво стана? Подкрепиха ни единствено Демократична България и Движение за права и свободи.

Българска социалистическа партия от дълго време са ясни, те са единствено видимо европейска партия, следващото доказателство е, че не поддържаха декларацията на Народното събрание в поддръжка на Украйна.

По-интересно е държанието на “Продължаваме смяната ”: министърът им на защитата не смее да употребява думата “война ”, депутатите в този момент не смеят да лимитират държавните оръжейни покупко-продажби с Путин.

Техният министър председател и водач не реагира, а в същото време в Брюксел плаче, че може да убият Зеленски. Да, украинският президент и неговият народ са в неволя, само че помолиха сътрудниците си за дейности, не за състрадание. Управляващите в България избраха позорното двуличие. Срам ме е!
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР