Екатерина Недялкова поема развитието на Experian Bulgaria Global Delivery Centre,

...
Екатерина Недялкова поема развитието на Experian Bulgaria Global Delivery Centre,
Коментари Харесай

Една от най-големите IT компании в България има нов управител

Екатерина Недялкова поема развиването на Experian Bulgaria Global Delivery Centre, оповестиха от компанията. Тя има над 15 години опит в интернационалните компании, като четири от тях като част от екипа на Experian България с фокус върху стратегически бизнес трансформации и подобряването на оперативните процеси.

Недялкова се причислява към екипа през 2016 година като началник на основна за компанията стратегия на световно равнище за " Непрекъснато рационализиране и възстановяване на процесите ". В унисон с бизнес тактиката на Experian за реализиране на по-добро потребителско задоволство и резултати, програмата се грижи методът на работа да бъде ефикасен и сполучлив, с фокус върху високата работливост и качество.

В началото на 2019 година тя поема да управлява програмата на световно равнище за четирите стратегически центъра за услуги в Experian - България, Коста Рика, Чили и Малайзия. За последните години има зад тила си осъществени редица стратегически планове и трансформации, които подкрепят бизнеса с нововъведения и автоматизации, по-добре структурирани процеси и високоефективни екипи.

Experian участва в България от 2004 година, като в този момент българският офис е най-големият център за район Европа, Близкия изток и Африка с над 1000 чиновници, което я изкачва в топ 5 на софтуерните компании в България.

" Българският център е един от главните мотори за развиването на бизнеса на Experian. Нашите екипи обгръщат целия цикъл по снабдяване на един артикул - от създаване на софтуерните решения, през big data анализите до имплементирането им при клиентите и поддръжката. Моята роля ще бъде да продължим да надграждаме взаимоотношенията си с бизнеса и присъединяване на българския офис в основни планове. Това ще даде спомагателни благоприятни условия и добавена стойност на българските екипи. Локално на пазара Experian е одобрен водач и ние ще продължим да постановяваме положителните работодателски практики и да работим за развиването на младежите в България. ", разяснява Екатерина Недялкова.

Experian e световен водач в даването на информация и аналитични решения. В компанията работят 17 800 чиновници в 45 страни. Офисът в България е учреден през 2004 година и в него работят над 1000 души.
 Experian публично се реалокира в новия си офис в София
Един от огромните работодатели в София се реалокира в новия си офис

Там ще работят над 1000 души, а вложенията на компанията като наемател са повече от $5 милиона
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР