Екатерина Асенова е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция Главна

...
Екатерина Асенова е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция Главна
Коментари Харесай

Служебното правителство изчегърта и директора на ИА "Главна инспекция по труда"

Екатерина Асенова е новият изпълнителен шеф на Изпълнителна организация " Главна ревизия по труда ". Тя има 23 години стаж в Агенцията и досега е била шеф на дирекция " Инспекция по труда " София област, оповестиха от Министерството на труда и обществената политика.

Асенова беше показана пред екипа от заместител министър-председателя по обществените политики и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров и отрасловия заместник-министър проф. Емил Мингов.

" Изборът на Екатерина Асенова демонстрира, че залагаме на приемствеността, професионализма и опитa ", сподели Лазаров. Като първостепенна задача пред новото управление той сложи въвеждането на административна промяна, която да улесни служащите и чиновниците, и бизнеса в връзката с Агенцията.

Проф. Мингов показа, че разчита на по-голяма успеваемост при контрола във връзка с предварителната защита на недекларирания труд.

От своя страна Асенова благодари за оказаното доверие. " Разчитам на Вашата поддръжка и поддръжката на екипа на Агенцията, тъй като положителни резултати могат да бъдат реализирани единствено когато работим дружно ", означи тя.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР