Екатерина Асенова е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция „Главна

...
Екатерина Асенова е новият изпълнителен директор на Изпълнителна агенция „Главна
Коментари Харесай

Назначиха нов изпълнителен директор на Инспекцията по труда

Екатерина Асенова е новият изпълнителен шеф на Изпълнителна организация „ Главна ревизия по труда “, оповестиха от пресцентъра на Министерството на труда и обществената политика, представени от Българска телеграфна агенция.

Тя има 23 години стаж в Агенцията и досега е била шеф на дирекция „ Инспекция по труда “ София област .

Асенова беше показана пред екипа от служебния вицепремиер по обществените политики и министър на труда и обществената политика Лазар Лазаров и отрасловия заместник-министър проф. Емил Мингов.

„ Изборът на Екатерина Асенова демонстрира, че залагаме на приемствеността, професионализма и опитa “, сподели министър Лазаров .

Като първостепенна задача пред новото управление той сложи въвеждането на административна промяна, която да улесни служащите и чиновниците, и бизнеса в връзката с Агенцията.

Проф. Мингов показа, че разчита на по-голяма успеваемост при контрола във връзка с предварителната защита на недекларирания труд.

Екатерина Асенова благодари за оказаното доверие. „ Разчитам на Вашата поддръжка и поддръжката на екипа на Агенцията, тъй като положителни резултати могат да бъдат реализирани единствено когато работим дружно “, означи тя.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР