Ежегодният благотворителен мото-рок фестивал Побит камък се проведе около Нови

...
Ежегодният благотворителен мото-рок фестивал Побит камък се проведе около Нови
Коментари Харесай

В помощ на 5-годишната Стаси: Мото-рок фестивал Побит камък събра куп български звезди

Ежегодният благотворителен мото-рок фестивал " Побит камък " се организира към Нови Хан в интервала 1-3 юли. Той се провежда от мото клуб " Калашниците ", като всяка година приходите от него се отделят за дете в потребност от Община Елин Пелин.

Тази година уредниците са решили да помогнат на дребната Стаси , 5-годишно момиче, диагностицирано с детска церебрална парализа. Необходимите средства за нейното лекуване в Турция възлизат на 20 000 евро всяка година.

Любомир Миланов посети мястото и показа своите усещания и тези на присъстващите за събитието, което всяка година събира хиляди фенове на рока, единствено на 20 км. от столицата в местността " Побит камък ".

Във фестивала взеха присъединяване разнообразни български рок групи и реализатори - " Сигнал ", " Ахат ", " Диана Експрес ", " Аналгин ", " Конкурент ", " Фондацията ", Васко Кръпката и други.

" Не е значимо по какъв начин се обличаш, какви облекла носиш, какъв брой татуировки имаш и какъв брой алкохол си изпил. Важното е да си добър човек ", това показа Миланов в свое видео във връзка фестивала.

Една от групите, взела присъединяване в мото-рок фестивала -  " Аналгин ", приветства присъстващите да се включат и да оказват помощ съгласно опциите си.

Йордан Караджов от група " Сигнал " от своя страна показа, че счита за нещо великолепно провеждането на фестивала и е впечатлен от положителната организация. Той пожела доста здраве на уредниците.

Председателят на мотоклуб " Калашниците " - Краси описа на Любомир Миланов как всяка идея, която са подкрепили през годините посредством събраните средства, е била значима и значима за мото клуба като преживяване.

" Всички жертваме от времето за фамилиите и приятелите си за тези дела. Почти нямаме различен живот " , показа Краси.

" Искам да кажа благодаря на Елин Пелин, че има такива момчета като " Калашниците ", които осмислят личния си живот и живота на другите ", сподели пред камерата на Миланов Владислав Карамфилов, прочут като Влади Въргала, който също участва на събитието.

Звездомир Керемидчиев, по-известен като Звезди от Ахат също изрече своето удивление от мото-рок фестивала " Побит камък ". " Няма нищо по-хубаво от това хората да си оказват помощ. Ако го вършим всеки ден, светът ни ще оцелее ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР