Ежедневното приемане на зеленчуци и плодове е много важно за

...
Ежедневното приемане на зеленчуци и плодове е много важно за
Коментари Харесай

Внимание! Никога не смесвайте плодовете по този начин

Ежедневното приемане на зеленчуци и плодове е доста значимо за нашето здраве като цяло. Все отново, има някои неща, с които не би трябвало да опитвам, да вземем за пример, смесването на двете - плодове или зеленчуци. Не единствено, че смесването на двата типа плодове и зеленчуци, не е потребно, само че също може да ви токсини. По-долу е даден лист на продуктите, които в никакъв случай не би трябвало да се бъркат:
Моркови и портокали
Морковите и портокаловия сок е много известна композиция, само че би трябвало да се означи, че това може да докара до киселини, както и остатък в хранопровода на жлъчката. В някои случаи може даже да аргументи увреждане на бъбреците.
Мляко и ананас
Веществата в ананаса, комбинирани с тези в млякото носят заплаха. Тази композиция може да провокира главоболие, болки в корема, гадене поради зараза, диария и други проблеми. Изключително рисков е приемът на сходна напитка от деца.
Лимон и папая
Тази композиция от плодове може да докара до анемия, както и до проблемите с хемоглобина.
Мляко и портокал
Ако сте добавили портокалов сок към овесената каша, спрете незабавно! Тази композиция прави стомаха не е в положение да обработва нишестето от зърнени техрани. Ще ви докара до съществени здравословни проблеми.
Плодове и зеленчуци
Никога не консумирайте плодове и зеленчуци дружно. Плодовете са богати на захар и мъчно се смилат, което води до престоя им в стомаха за по-дълъг интервал от време. Те стартират да ферментират, кото отделят отрови и предизвиква главоболие, диария, инфекции и болежка в стомаха.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР