Ех, тази Тита... Каквото и да направи, още от първата

...
Ех, тази Тита... Каквото и да направи, още от първата
Коментари Харесай

Тита отвя всички: Певицата с нова коренна промяна

Ех, тази Тита... Каквото и да направи, още от първата ѝ поява в X Factor, някак си съумява с всяка своя фотография, деяние или връзка да прикове вниманието към себе си. 

Виж още: Шок: Пиленцата от Монако се разделиха! Френската ривиера в никакъв случай към този момент няма да е същата

През миналата 2021 година Тита нееднократно провокира нездравия интерес и рецензията на злобарите, с помощта на връзката си с ММА боеца Недко Николов. Феновете мъчно одобриха обстоятелството, че около него Тита се трансформира от скромното и естествено момиче в сходство на фолк дива, която предизвика непрекъснато от своя Instagram профил, като парадира с разкош и " разкрепостено " държание.

Виж още: Преди или след филърите: Тина от " Един за различен " изненада със фотография и процедура

Затова по никакъв начин не е инцидентен фактът, че Тита още веднъж съумя да скрие шапките на всички и да шокира с новата си визия, която разкри с фото в Instagram профила си.

Точно както през лятото обаче, когато Тита се появи цялата в татуси и подпали нета с мнения, а след това се оказа, че татусите са нетрайни, допускаме, че и в този момент смяната в прическата ѝ е краткотрайна и това е просто перука.

И макар че би трябвало да признаем, че наподобява ужасно, скрито си мечтаем Тита най-сетне да акцентира на това да почне да прави шлагери и по-малко да показва измененията във визията си.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР