Ефектно зрелище с участието на трима дебеловрати мъже и черен

...
Ефектно зрелище с участието на трима дебеловрати мъже и черен
Коментари Харесай

Ефектно зрелище с участието на трима дебеловрати мъже и черен джип “Мерцедес” G-класа се разигра на…

Ефектно представление с присъединяване на трима дебеловрати мъже и черен джип “Мерцедес” G-класа се разигра нощес към среднощ пред магазин “Фантастико” в столичния квартал “Драгалевци”, съобщи БЛИЦ.

Возилото с мутренски стайлинг изненадващо закъса посред паркинга на хипермаркета и повече от половин час не съумя да възпламени. Това провокира гнева на водача и двамата му спътника.

Пред ококорените погледи на десетките клиенти на скъпия магазин, батките трескаво започнаха да се суетят към струващото 200 бона возило. Усилията им не доведоха до резултат, макар че единият от тях легна под “Мерцедес”-а и стартира да бърника в долната му част.

Наложило се на мястото на събитието да дойде автомонтьор. Механикът си беше донесъл преносим компютър, благодарение на който съумя да направи компютърна диагностика на всъдехода. И след близо час чудото се случи – грамадният джип изрева като мечка стръвница. Дебеловратите юнаци завчас използваха обстановката и конфузно влетяха зад тежките му порти. Така след 90 минути престой, колкото продължава един футболен мач, екшънът завърши наред.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР