Едва преди месец Анджелина Джоли сподели вълнуващата новина за лансирането

...
Едва преди месец Анджелина Джоли сподели вълнуващата новина за лансирането
Коментари Харесай

Анджелина Джоли има вълнуваща новина

Едва преди месец Анджелина Джоли показа вълнуващата вест за лансирането на новия си фешън бранд - Atelier Jolie. И не щеш ли в този момент актрисата може да похвали с още нещо. А точно, че първите, с които ще си партнира за новия си план, са не кои да е, а известната първокласна френска марка Chloé.
 Анджелина Джоли и основаването на новия й бранд Atelier Jolie
Изненадващата вест на Анджелина Джоли

Още един гений за актрисата

" За мен е привилегия да сътворявам дизайни с Габриела Хърст и се надявам всички дами да се усещат удобно и красиви в тази капсулна сбирка ", споделя в изказване.

Тя добавя, че парите, извоювани от сбирката, ще бъдат реинвестирани в хората, които работят с марката. " Печалбите от това съдействие ще бъдат вложени в основаването на стажове за шивачи и занаятчии в Atelier Jolie ", прецизира Джоли.

Габриела Хърст от Chloé, която разгласи, че възнамерява да напусне марката след три години, от своя страна показа, че е разчувствана за това начинание с актрисата. Освен това в допълнение се ангажира Chloé да работи интензивно, с цел да е бъде един по-устойчив бранд.

" От момента, в който чух за визията на Анджелина за Atelier Jolie, повярвах в нея... За мен е чест, че Chloé ще бъде първият помощник на Atelier Jolie, защото и двете марки имат високи идеали ", споделя Габриела Хърст.
 Поредното обвиняване на Брад Пит към Анджелина Джоли
Брад Пит сервира отмъщението студено

Съдебните драми нямат край

Това, което се знае за колаборацията на двете марки, е, че облеклата ще бъдат стилни и неподвластни на фешън трендове, като акцент ще е вечерното облекло. Разбира се, част от сбирката ще бъдат и обичани от дрешника на Анджелина Джоли облекла, написа InStyle.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР