Едва навършила 17-годишна възраст, музикалната шоу сензация Сузанита се сгоди,

...
Едва навършила 17-годишна възраст, музикалната шоу сензация Сузанита се сгоди,
Коментари Харесай

Сузанита с таен годеж

Едва навършила 17-годишна възраст, музикалната шоу сензация Сузанита се сгоди, написа HotArena.

Или най-малко по този начин разгласи самата тя. Щерката на фолклегендата Орхан Мурад отговори на въпрос на собствен обожател в обществените мрежи. Скандалната госпожица призна, че към този момент е сгодена. Тя даже хастари думите си със фотография на годежния пръстен, който стои на ръката й.

Годеникът не е дългогодишното ѝ гадже Александър, с който непрекъснато се разделяха и събираха. В последна сметка връзките им дефинитивно са завършили. А в живота на татуираната тийнейджърка има различен специфичен човек.

Сузанита яхна звяр

От известно време насам тя намерено приказва за това какъв брой бясно влюбена е в новия си другар. Сузанита обаче настойчиво крие както името му, по този начин и лицето му. "Щастието обича тишината, а и ме е боязън от черните очи ", уверена е тя. От загадъчните снимки, които сама си пуска, се вижда, че новият мачо още веднъж е по-възрастен от нея, мускулест и татуиран.

Подозрителни почитатели незабавно се усъмниха в искреността й: "Колко самотно е това да лъжеш, че имаш другар ". Сузанита незабавно отвърна на сторито си в инстаграм: "Не ставайте смешни, апелирам ".
"Влюбена съм в Сузанита като актьор, в мъжа, който е до мен и държи ръката ми, в живота и всички животинки в него ", признава още дъщерята на Орхан Мурад. Очевидно на 17-годишната певица въобще не й липсва самочувствие.

Сузанита призна: Няма нещо, което не бих направила за кариерата си
"Гордея се напълно със себе си. Аз съм откровена, откровена, не заплащам налог публично мнение. Аз съм си аз и не ме интересува кой какво мисли за мен и за никого не бих се трансформирала. Обичана съм, щастлива съм, имам поддръжката от скъпи за мен хора и това ми е задоволително ", споделя още Сузанита.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР