Едва ли сте се замисляли какво означава номерът на апартамента

...
Едва ли сте се замисляли какво означава номерът на апартамента
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво издава номерът на апартамента ви

Едва ли сте се замисляли какво значи номерът на жилището ви. Но съгласно нумеролозите тази цифра може да ни каже доста за нас самите и за бъдещето, което ни чака. Ако номерът на жилището ви е двуцифрено или трицифрено число, просто сумирайте всички цифри и ги сведете до едноцифрено. Ето какво е смисъла на всяко от тях съгласно планетата, която го покровителства.
№1 Планета - Слънце
 Часът на раждането въздейства върху ориста ни Часът на раждането въздейства върху ориста ни
Часът на раждане дефинира освен нашия темперамент, само че и ориста ни. В астрологията денонощието се разделя на 12 сегмента. Всеки от тях е...
Апартамент под номер 1 изпълва притежателите си с креативна сила и наслада от живота. Позволява на човек да се откроява, да притегля вниманието на другите. Добре е да заложите на доста осветителни тела, а преобладаващата гама да е оранжево-червена.
№2 Планета - Луна
В това жилище ще се усещат добре хора, работещи с дребни деца, готвачи и музиканти. Основният акцент би трябвало да бъде върху огледалата, а главният цвят би трябвало да бъде кремав, с дребни пръски изумрудено зелено. Погрижете се за банята си - тя би трябвало да е безупречна.
№3 Планета - Марс
 Късметлийските ви цифри за 2021 съгласно зодията Късметлийските ви цифри за 2021 съгласно зодията
Астрологичните прогнози разкриват кои са щастливите цифри на всяка зодия през 2021 година. Съветът на астролозите е обособените знаци да...
Воля, увереност, деяние! Този апартамент не е за мързеливи хора. Ако сте пасивни, решенията ще се вземат вместо вас. Собствениците на този дом би трябвало да са в добра форма и да са в непрекъснато придвижване, в противоположен случай стагнацията на сила ще докара до заболяване. В интериора би трябвало да има повече алено. Най-активните места са тоалетната и коридора, погрижете се за тях.
№ 4 Планета - Меркурий
В този дом би трябвало да " населява " пределната почтеност. Хората, живеещи в тази къща, постоянно са привлечени да пътуват. Пригответе се да поддържате връзка доста, освен вкъщи, само че и на работа. Синьо, сиво, синьо и жълто са удобни цветове.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР