Едва ли някога ще ни омръзне да виждаме тази страхотна

...
Едва ли някога ще ни омръзне да виждаме тази страхотна
Коментари Харесай

Кралски ин и ян - Мегън Маркъл и Кейт Мидълтън блестят до своите любими мъже

Едва ли в миналото ще ни омръзне да виждаме тази страхотна четворка дружно - Кейт Мидълтън, принц Уилям, Мегън Маркъл и принц Хари. Те се появиха в цялостния с искра на тържеството по случай честването на Деня на Общността на нациите.

Това бе първият формален ангажимент на Мегън Маркъл дружно с кралица Елизабет. Присъствието на Маркъл на религиозната гала, отслужена в Уестминстърското абатство в Лондон, свидетелства за последователното й регистриране в английското кралското семейство преди сватбата й с принц Хари, планувана за 19 май.

 Мегън Маркъл кейт мидълтън Getty/Gulliver

Голям интерес провокираха тоалетите на Кейт и Мегън, които бяха координирани. И двете бяха избрали черни рокли за случая, само че за разлика от Кейт, която бе напълно в черно, Мегън бе заложила на бяло палто и шапка. Любопитното беше, че и двете носеха идентични велурени обувки на ток.

 Мегън Маркъл кейт мидълтън Getty/Gulliver

В документално послание в чест на празненствата кралица Елизабет посочи хубавичко връзка, съществуваща в Общността на нациите и обхващаща 2,4 милиарда души от 53 страни по света. По думите на Нейно Величество разликите в организацията са мотив за наслада, а не за разделяне.

Вижте в галерията ни още фотоси от събитието >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР