Едва две седмици след глобалната премиера на новото семейство moto

...
Едва две седмици след глобалната премиера на новото семейство moto
Коментари Харесай

moto g7 plus е най-бързо зареждащият се смартфон

Едва две седмици след световната премиера на новото семейство moto g7 на Motorola започнаха да излизат първите експертни ревюта на моделите. Водещият измежду цялата серия - moto g7 plus се отличава с впечатляваща за своя клас камера, съпроводена с недостъпната до този миг за този ценови клас екстра - оптична стабилизация на изображението (OIS).
Именно тази облага разрешава на устройството да прави фотоси “с непоклатимо качество” както денем, по този начин и през нощта, въпреки цената му да е едвам 599 лева на свободна продажба. Както е известно, с изключение на камерата, една от най-важните спецификации за потребителите е батерията. И тук идва супер бързото 27W Turbo Power зарядно включено в комплекта на moto g7 plus. Точно него са тествали от влиятелната медия Phone Arena и са открили, че единствено за 48 минути телефонът се зарежда от 0% до 100%, което го трансформира в най-бързо зареждащият се смарт телефон на пазара. Лабораторните проучвания демонстрират и следните равнища на зареждане единствено след няколко минути в контакта:
● 10 минути - 25%
● 15 минути - 43%
● 30 минути - 80%
● 48 минути - 100%
Поставен в непосредствено състезание по същите индикатори както с директни съперници от неговия ценови клас, по този начин и с доста по-скъпите флагмани, резултатите са безапелационни: moto g7 plus е абсолютния крал що се отнася до скорост на зареждане.
Оригиналният материал може да бъде открит тук: https://www.phonearena.com/reviews/Motorola-Moto-G7-G7-Plus-G7-Power-and-G7-Play-Review_id4607
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР