Едва 50 човека събра широко рекламираният тази седмица протест на

...
Едва 50 човека събра широко рекламираният тази седмица протест на
Коментари Харесай

Едва 50 души събра протестът на сините, червените и зелените

Едва 50 индивида събра необятно рекламираният тази седмица митинг на обединенията от „ Демократична България ”.

В обединяването влизат тъмносините от ДСБ, левите от Политическа партия „ Зелените” и неориентираните сред ляво и дясно „ Да, България ”.

Подготовката за казионната изява течеше във фейсбук, с цел да може за митингът да бъде поднесен на обществото като „ цивилен ”. Но още в сряда съпредседателят на Политическа партия „ Зелените ” Борислав Сандов, която е едно с сякаш неправителствената коалиция „ За да остане природа в България ”, разгласи че „ дясното ” обединяване приготвя митинг.

Ставаше дума за същото мероприятие, т.е. никакви жители в обществените мрежи не се самоорганизираха. За да замаскират още по-добре своите същински планове, от обединяването оповестиха, че става дума за цели 22 фейсбук-групи, чийто членове са влезнали в контакт и са се разбрали да се обединят в името на България. Сред изброените са „ Спаси Пирин ”, „ Спаси Скаптопара ”, „ Да спасим Кресненското дефиле ”, „ Да запазим Болата ”, „ Дива България ”, „ Зелен Младост ”.

Подготовката за митинга бе отразена главно от уеб страницата „ Дневник ”, благосъстоятелност на олигарха Иво Прокопиев, както и от Медипул, чийто началник е някогашния представител на президента Петър Стоянов – Стояна Георгиева.

Въпреки голямия запас, който бе обособен за разпространение на митинга, пред Министерския съвет се събраха 50-на души, които много се намокриха от дъжда.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР