Едуард Александян и Александър Петров ще участват в SENSHI на

...
Едуард Александян и Александър Петров ще участват в SENSHI на
Коментари Харесай

Топ кикбоксьори от Варна излизат на арената на SENSHI на 26 февруари

Едуард Александян и Александър Петров ще вземат участие в SENSHI на 26 февруари  в Двореца на културата и спорта във Варна
Едни от огромните имена на кикбокс сцената във Варна ще вземат присъединяване в идната интернационална бойна галавечер SENSHI, която ще се организира този уикенд в морската столица. Едуард Алексанян и Александър Петров са едни от най-големите любимци на почитателите на бойните спортове във Варна. Именно на 26 февруари във Варна двамата ще имат опцията и привилегията да се бият пред родна аудитория.

Бойното шоу ще стартира в събота, тъкмо в 19:00 часа, в зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта във Варна. Билети за бойната галавечер може да закупите от мрежата на Eventim на цени от 10 и 20 лева, с цел да подкрепите огромните бойци от първи ред!



Част от бойната карта на интернационалната бойна галавечер SENSHI към този момент е оповестена на уеб страницата на веригата senshi.com. От нея излиза наяве, че Едуард Алексанян, прочут още като “Мистър Шоу ”, ще се бие против доста сериозен съперник от Украйна. Варненският любим, който към този момент има няколко изяви и победи на SENSHI и е Европейски първенец на WAKO PRO К1 в кат. до 81.4 кг. и повторен народен кикбокс първенец, ще излезе на кръга на 26 февруари против 23-годишният Владислав Тюрменко. Украинецът е победител от Световната купа по кикбокс WAKO и от интернационалния шампионат Wizard Open Ring 2018/2019. Тюрменко е първенец на Украйна по кикбокс K1 WAKO.

В предпоследния дуел на SENSHI 11 публиката във Варна ще има опция да поддържа и родния топ кикбоксьор Александър Петров.

Петров ще се бие в тежка категория – до 85 кг, а негов съперник ще бъде Бобан Илиоски от Република Северна Македония. Илиоски е сребърен медалист от Световното състезание на IFMA B клас през 2018 година в Мексико и бронзов медалист от европейското състезание на WAKO в Словакия през 2018 година Илиоски е и притежател на голям брой международни и европейски шампионати на WAKO.

Родният Александър Петров също може да се похвали с доста достижения на кръга. Той е повторен международен първенец при дилетантите и европейски К1 първенец при експертите. Петров е Световен WAKO кикбокс първенец и Европейски WKN кикбокс първенец. В актива си има още шампионски пояси от Max Fight К1 и SFC и е притежател на два шампионски пояса от балканското състезание на WAKO. Статистиката на 30-годишния войник е 27 победи и 4 загуби на профи кръга. На последното издание на SENSHI Петров направи дебюта си на галата и завоюва първия си шампионски пояс от веригата.



SENSHI стартира на 26 февруари от 19:00 часа – може да го гледате както от първи ред в зала „ Конгресна “ на Двореца на културата и спорта във Варна, по този начин и онлайн по Bulgaria ON AIR, Max Sport 1, онлайн по американската телевизия FITE, както и посредством стрийм на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

Рефери и коментатори на огромната бойна церемония още веднъж ще бъдат К-1 величията, трикратните и четирикратни K-1 международни първенци в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст. Специален посетител, рефер и коментатор на SENSHI на 26 февруари ще бъде и грандиозният деец и първенец от веригата „ K-1 Max “ Алберт Краус.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР