Едноцифреният резултат, който получи вчера БСП, беше предвещан резултат, заяви

...
Едноцифреният резултат, който получи вчера БСП, беше предвещан резултат, заяви
Коментари Харесай

Калоян Паргов цапардоса Нинова, предвидил лошия резултат на БСП

Едноцифреният резултат, който получи през вчерашния ден Българска социалистическа партия, беше предвещан резултат, съобщи в изявление за БНР Калоян Паргов, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия и ръководител на учредения неотдавна Стратегически институт за национални политики и хрумвания (СИНПИ).

" За страдание, изследването, което поръчахме на СИНПИ и което публикувахме на 23 септември, удостовери тази мрачна прогноза. Вчерашният резултат сбъдна нашите страхове, предвещаните мрачни прогнози, които имахме още от лятото и в края на съдружното ръководство. В никакъв случай не съм желал Стратегическият институт да бъде неприятен оракул, само че по този начин или другояче като всяка неправителствена групировка, която се занимава с публично политически проблеми, това изследване отразява действителността и беше просто предвестител на нещо, за което трябваше да се вземе решение. Вие помните, че ние тогава говорихме в резултат на една полемика, която организирахме с политолози и социолози за това върху какво би трябвало да се концентрира Българска социалистическа партия до края на акцията, с цел да може, в случай че е допустимо да не се стигне до подобен едноцифрен резултат, който е мъчителен за всеки социалист ", описа Паргов.
-->
Председателят на СИНПИ не изключва Българска социалистическа партия да взе участие в бъдещо ръководство в коалиция с ГЕРБ: " При настоящето управление явно всичко е допустимо. Както с идеологическия ни конкурент " Демократична България “ бяхме в едно ръководство, няма да се учудя, в случай че този път не се съберем и с ГЕРБ ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР