Едноцифреният резултат, който получи вчера БСП, беше предвещан резултат. Това

...
Едноцифреният резултат, който получи вчера БСП, беше предвещан резултат. Това
Коментари Харесай

Калоян Паргов за резултата на БСП: Сбъднаха се нашите страхове

" Едноцифреният резултат, който получи през вчерашния ден Българска социалистическа партия, беше предвещан резултат ". Това съобщи пред БНР Калоян Паргов, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия и ръководител на учредения неотдавна Стратегически институт за национални политики и хрумвания (СИНПИ):
Прочетете още
" За страдание, изследването, което поръчахме на СИНПИ и което публикувахме на 23 септември, удостовери тази мрачна прогноза.

Вчерашният резултат сбъдна нашите страхове, предвещаните мрачни прогнози, които имахме още от лятото и в края на съдружното ръководство. В никакъв случай не съм желал Стратегическият институт да бъде неприятен оракул, само че по този начин или другояче като всяка неправителствена групировка, която се занимава с публично политически проблеми, това изследване отразява действителността и беше просто предвестител на нещо, за което трябваше да се вземе решение.

Вие помните, че ние тогава говорихме в резултат на една полемика, която организирахме с политолози и социолози за това върху какво би трябвало да се концентрира Българска социалистическа партия до края на акцията, с цел да може, в случай че е допустимо да не се стигне до подобен едноцифрен резултат, който е мъчителен за всеки социалист ".

Председателят на СИНПИ не изключва Българска социалистическа партия да взе участие в бъдещо ръководство в коалиция с ГЕРБ:

" При настоящето управление явно всичко е допустимо. Както с идеологическия ни конкурент " Демократична България “ бяхме в едно ръководство, няма да се учудя, в случай че този път не се съберем и с ГЕРБ ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР