Едноименният тим на Севлиево финишира на шесто място в току

...
Едноименният тим на Севлиево финишира на шесто място в току
Коментари Харесай

Браво! ФК Севлиево го направи

Едноименният отбор на Севлиево финишира на шесто място в одеве приключилия сезон на Северозападната Трета лига. Просто позиция в класирането... Адмирациите са за друго и изцяло заслужени. В тима осъществиха това, което всички в родния футбол дават обещание и обявяват като приоритет, само че малко на брой го трансформират в действителност. Димитър Тодоров построи за малко извънредно млад състав, в който се взираш с цел да откриеш футболисти не до 23 години, а над тази възраст. Опитният треньор разяснява пред Sportal.bg представянето на младия си отбор.  

 

„ Доволен съм от показаното и резултатите ни в извънредно оспорвано състезание. Поех тима четири кръга преди края на есенния полусезон. Завършихме го сполучливо и през този интервал добих задоволително усещания на кои играчи ще разгадавам напролет. Дадохме късмет на много млади момчета. Както се видя капацитета им е огромен. С изключение на мачовете против Етър II (Велико Търново) и Левски 2007 (Левски) се представихме мощно. Победихме борещите се за върха Локомотив (Горна Оряховица) и Локомотив (Мездра). Първенецът Бдин (Видин) ни излъга, само че в този дуел имахме много кадрови проблеми с контузени. Загубихме единствено от Вихър в Славяново, само че и там имахме шансове най-малко за еднакъв резултат. Изиграхме мощен сезон, освен това единствено с 14 футболисти. Доброто ни показване накара почитателите последователно да се завърнат на трибуните, само че чакам още по-мощна поддръжка “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР