Едно звено на китайски гигант Shanghai Fosun Pharmaceutical е договорило

...
Едно звено на китайски гигант Shanghai Fosun Pharmaceutical е договорило
Коментари Харесай

BioNTech ше работи с китайска компания в Шанхай

Едно звено на китайски колос Shanghai Fosun Pharmaceutical е договорило взаимно дружество на стойност 200 милиона $ с немската за произвеждане на ваксини против ковид, оповестява компанията.
Shanghai Fosun Pharmaceutical Industry Development ще способства с активи до 100 милиона $, в това число пари и индустриално оборудване, способни да създават до милиард дози годишно, се споделя в изказването на компанията майка.
 BioNTech строи фабрика за ваксини в Сингапур BioNTech строи фабрика за ваксини в Сингапур
Производителят на ваксини против ковид BioNTech съобщи в понеделник, че ще построи фабрика в Сингапур, която би могла да създава...
Съобщението идва, откакто Съединени американски щати поддържаха проект за отвод от патентна отбрана за имунизациите против, в опит обезпечаване на доставка на медикаментите в по-бедните страни. От Fosun обявиха, че смесеното сдружение за произвеждане и комерсиализация на коронавирусни ваксини ще бъде притежавано по 50 % от всяка компания.
15-годишното взаимно дружество ще бъде записано в Шанхай.
BioNTech ще способства с активи като " лицензиране на съответната индустриална технология и ноу-хау ", се споделя в изказването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР