Едно значимо съперничество за целия български спорт, двама човека, които

...
Едно значимо съперничество за целия български спорт, двама човека, които
Коментари Харесай

Владо Николов: Няма шанс да подценим ЦСКА

Едно значимо съревнование за целия български спорт, двама индивида, които вършат всичко допустимо, с цел да съществуват тези клубове. На дневен ред е следващата борба сред „ червени” и „ сини”. В доста случаи през годините и двамата бяха опредени до стената, а светлина за тимовете им съвсем не се виждаше. Към сегашния миг и двата отбора започнаха шампионата разочароващо, но… всичко това няма значение преди Вечното дерби във волейбола. Левски против ЦСКА.

Съставът на „ сините” е от доста млади състезатели, измежду тях обаче личат и на доста опитни волейболисти.

„ Имаме едно ужасно потомство от млади състезатели, което споделям, че е ужасно освен поради волейболните им качества, само че и поради методът, по който стоят в залата, методът, по който се трудят. Количеството работа, което правят. Въпрос на време е тези момчета да се появяват по-често и да са фактор в шампионата. От 2 до 3 години огромна част от тях ще играят”, показа Владо Николов пред „ Златният гейм” по DIEMA SPORT 2.

Треньорът и главен мотор на волейболния Левски Владо Николов не крие, че главната му задача е да развива волейбола, а не бърза облага в този момент и незабавно.

През миналия сезон Левски и ЦСКА си размениха по една победа. Срещата в четвъртък е още веднъж в зала „ Васил Симов”.

„ Настроението е приповдигнато, всички са мобилизирани и чакаме с неспокойствие мача. Няма вид, в който Левски да подцени ЦСКА. Не е допустимо да се случи. Играхме в един предсезонен шампионат, който спечелихме доста мъчно с 3:2, по тази причина мисля, че ни чака доста тежка битка”, предсказа Владо Николов.

„ Залата ни ще бъде подготвена напълно скоро, броени месеци ни разделят оттогава. Очаквам с неспокойствие целият ни план да премине на ново равнище.”

„ Не желая да мислим за класирането, желая да спечелим всички мачове, в които участваме. Опитваме се да спечелим шампионата и Купата на България”, приключи Владо Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР