Едно ястие струва точно толкова, колкото гостите са готови да

...
Едно ястие струва точно толкова, колкото гостите са готови да
Коментари Харесай

Hell’s Kitchen България: Известни готвачи ще оценяват участниците

" Едно ядене коства тъкмо толкоз, колкото гостите са подготвени да платят за него ! " е мотото, с което началник Ангелов ще стартира предизвикването към професионалните готвачи. Всеки от тях ще би трябвало да подготви кулинарен шедьовър, който би могъл да бъде част от менюто и на най-престижния ресторант, а журито ще бъде доста особено и доста взискателно.

 Снимка 349101

Шеф Манчев и началник Петров влизат в Hell`s Kitchen България в ролята на оценяващи. Оценките им към чиниите на експертите ще бъдат давани под формата на избрана парична сума, която считат, че биха платили за даденото ядене. Отборът, който успее да събере повече пари, ще върви на концерт. Загубилият тим ще би трябвало да боядиса 300 яйца с домашно приготвени бои.

 Снимка 349102

Вечерната резервация ще бъде доста проблематична още веднъж и в двете професионални кухни. Въпреки вътрешните несъгласия, единият тим ще успее да се синхронизира по-добре и да се оправи по-бързо със задачата. Сините или алените ще блеснат довечера и кой ще бъде номиниран, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР