Едно събитие от тази седмица - . Зад това, разбира

...
Едно събитие от тази седмица - . Зад това, разбира
Коментари Харесай

Подкаст | Новото правителство и подмолните камъни в парламента

Едно събитие от тази седмица -. Зад това, несъмнено, има пояснение - потребността от доста по-широко болшинство ( 160 или 180 гласа съгласно другите процедури) за оповестените като висш приоритет промени в конституцията, неизбежно постанова търсене на единодушие отвън ПП-ДБ и ГЕРБ.Докъде могат да стигнат компромисите и по какъв начин постигането на задачата за конституционно болшинство би засегнало останалите промени и работата на държавното управление - в този епизод на подкаста беседваме с политическия редактор в " Капитал " Румяна Червенкова за вероятните развития.
Your browser does not support the audio element. Гласът на Капитал

„ Гласът на Капитал “ е седмичен подкаст, в който публицистите описват най-важната история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор.

Едно събитие от тази седмица -. Зад това, несъмнено, има пояснение - потребността от доста по-широко болшинство ( 160 или 180 гласа съгласно другите процедури) за оповестените като висш приоритет промени в конституцията, неизбежно постанова търсене на единодушие отвън ПП-ДБ и ГЕРБ.

Докъде могат да стигнат компромисите и по какъв начин постигането на задачата за конституционно болшинство би засегнало останалите промени и работата на държавното управление - в този епизод на подкаста беседваме с политическия редактор в " Капитал " Румяна Червенкова за вероятните развития.
Your browser does not support the audio element.
Ще чуете още:

За какво приказват маневрите сред ПП-ДБ и Движение за права и свободи сега и за какво се постановат? Следват ли от компромисите гаранции, че ще има действителна промяна в правосъдната власт, както и за другите оповестени от кабинета " Денков-Габриел " цели? Колко и какви болшинства в Народното събрание очерта гласуването за избора на Делян Пеевски в конституционната комисия и дали то може да се повтори и при други основни промени, в това число при избора на нови сформира на регулаторите, чийто мандат е изминал.
Реклама Свързани публикации Подкаст | Бурята в страната - какво се знае досега? 2 юни 2023, 13:06 Подкаст: " Букър " за Георги Господинов и чудото на езика 26 май 2023, 11:19 Подкаст | Иво Прокопиев: Откъде потегли " Капитал ", през какво мина България и какво научихме по пътя 20 май 2023, 10:30
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР