Едно прекрасно същество с не толкова прекрасна история. Кучето Мая

...
Едно прекрасно същество с не толкова прекрасна история. Кучето Мая
Коментари Харесай

Това е прекрасната Мая, но съдбата й е трогателна

Едно прелестно създание с не толкоз прелестна история.

Кучето Мая развълнува потребителите в обществената мрежа Facebook с трогателната си история. Тя е на 3-4 годинки. Поставени са й всички нужни ваксини и е кастрирана. Средна на величина. Прекрасно се схваща с всички хора, написа Дария Петрова, която споделя историята на Мая.

В момента Мая се намира в град Панагюрище и повече от две години се търси дом за нея, само че никой не демонстрира интерес да я приюти по незнайни аргументи... а толкоз заслужава да си има стопани и дом.



Каква е историята на кучето Мая?

Когато първият притежател на Мая е умрял, момче демонстрира интерес и я осиновява, само че за жал след известно време и момчето напуща този свят... и по този начин Мая остава сама - още веднъж. Без собственик. Без дом. Без обич.

Мъж на име Иван Илиев Панайотов прибира Мая под покрива си и я отглежда с останалите си домашни любимци, само че за нея се търси подобаващ дом, защото Иван има прекалено много животни, за които се грижи.

Ако смятате, че можете да се грижите добре за Мая, можете да се свържете с Дария Петрова (Линк към профила й във Facebook: )

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР