Едно от важните събития в България е съобщението, че електричната

...
Едно от важните събития в България е съобщението, че електричната
Коментари Харесай

Подгответе се за поскъпване на тока – научете как може да получавате двойно по-ниски сметки за ток

Едно от значимите събития в България е известието, че електричната сила ще нарастне още тази година, както и през идната.

Според изказванията повода за повишаването на тока е утежняването на икономическата конструкция и потребността от реорганизация на инфраструктурата на електропреносната мрежа.

Освен това оповестиха, че скоро ще бъде въведена възбрана за вноса на енергоспестяващи устройства в това число и на пакета Tesla Saver ECO . Това решение е взето, защото този вид уреди не са задоволително тествани в електропреносната мрежа.

Представителят на дистрибутора на този пакет разяснява малко: "Да, вносът на енергоспестяващи пакети в действителност ще бъде прекратен. "



Гражданите още веднъж са на загуба

Гражданите към този момент привикнаха с непрекъснатото повишаване на тока от година на година. Впрочем това, което най-вече засегна потребителите е възбраната на вноса на енергоспестяващи пакети, на които всеки жител има право.

По този метод висшестоящите се пробват по всевъзможен вероятен метод да лишат жителите от един действителен метод за енегоспестяване . Сега пораждат разнообразни въпроси: Колко ще скочат сметките, по какъв начин ще изкараме месеца и има ли смисъл да живеем в мрак?

Заплатите на по-голямата част от популацията не са задоволително високи, с цел да покрият всички сметки. Ако цената на тока продължи да пораства, ще се натъкнем на огромен проблем. Затова въвеждането на възбраната за импорт е огромен удар за жителите.



Защо са неразрешени енергоспестяващите пакети?

С напредването на технологията започнаха да се появяват най-различни уреди, предопределени да пестят сила. Те се базират на оптимизацията на потреблението на електрическата енергия и стабилизането на напрежението. Освен това усъвършенстват зареждането на ел. уредите. Всичко това по някакъв метод повлиява и понижава на потреблението на електрическа енергия.

Те ви разрешават да намалите сметките и да спестите стотици, в случай че не и хиляди лв. годишно. Един от тях е и пакетът Tesla Saver ECO. С този пакет може да ползвате колкото желаете електрическа енергия без да се притеснявате за цената на ел. силата. Благодарение на него към този момент не се постанова да живеете в мрак. Нито ще би трябвало да търчите в дома си и да гасите кухненските апарати, които ползвате единствено, с цел да спестите няколко лв..

А за какво тогава би трябвало да се не разрешават сходни пакети, които могат да оказват помощ на популацията? Защо? Отговорът е явен за всички – поради изгодите, които извличат от това други лица. Ако вие разберете какъв брой потребни могат да бъдат тези уреди, приходите на енергодистрибуторите ще намалеят фрапантно. По-малкото консумиране значи по-малко разноски, което автоматизирано значи, че дистрибуторите са на загуба, а те не могат да си го разрешат.



Какво е Tesla Saver ECO?

Tesla Saver ECO е пакет за икономисване на енергия, който стана доста известен в Европа, където популацията е просто въодушевено от това 2 в 1 решение за икономисване на енергия.

Базиран е на новаторска и революционарна енергоспестяваща технология, която е измислена по този начин, че да понижи потреблението и до 50%. Напълно е легане и всеки може да го употребява където и да е – в семейството, в офиса, ресторанта или в някой различен бизнес обект.

Устройството от пакета, се включва в контакт у дома или в офиса и възстановява работата на ел. мрежата, намалявайки натоварването като отстранява реактивния съставен елемент, т.е. напразната сила, която е непотребна, само че харчи ток. По този метод се употребява единствено дейната сила, уредите харчат по-малко ток и в композиция с програмата от пакета се пести до 61,3% от електрическата енергия.



В България това устройство, което е в комплект с стратегия, се появи в средата на 2016-та година, а стана известно и измежду експертите – инженери, електротехници, служащи по поддръжка. Голяма част от елементарните хора не знаят за този пакет поради възбраната да бъде рекламирано.

Тази възбрана значително е в употребява на всички тези, които пълнят джобовете си, с помощта на високите сметки за ток, само че не и за жителите. Впрочм в този момент е точното време да кажем СТОП! Спрете тяхното замогване за ваша сметка. Намалете високите сметки за ток благодарение на Tesla Saver ECO пакет. Повече в никакъв случай няма да ви се постанова да плащате повече в сравнение с сте изразходвали.

Как да спестим с новите цени на тока?

Разбира се, откакто възбраната за импорт на енергоспестяващи устройства влезе в действие, Tesla Saver ECO пакет няма да бъде спрян от продажба изцяло, само че цената му ще скочи няколко пъти!

В момента може да купите това енергоспестяващо решение евтино, само че скоро тя ще се повиши 4-5 пъти. Разочароващи вести...

Ето за какво, в случай че към момента нямате Tesla Saver ECO пакет в дома или офиса си, е време да го купите преди цената му да скочи неведнъж. Ще имате двойна изгода – ще спестите от покупката на самия пакет и ще намалите сметките за ток до 2 пъти. Така повишаването на тока няма да направи междина в домашния ви бюджет.

Всичко, което би трябвало да извършите е да следвате упътванията, включени към пакета, и вашите сметки ще стартират да понижават. С Tesla Saver ECO пакет ще спестите оптимално ел.енергия . По този метод ще запазите ел. уредите в дома ви и ще удължите живота им.

Енергоспестяването е значимо и заради още една причина, а това е че повлиява върху чистотата на природата. По-малкото ползване на ел. сила значи по-чиста и зелена планета. Затова поръчайте Tesla Saver ECO пакет и дайте своя принос за по-чиста планета. Сега с усмивка ще взимате сметките за ток и всякога ще се изненадвате, когато видите какъв брой сте икономисали. След година или след няколко месеца спестените пари ще ви бъдат задоволителни, с цел да си позволите само че тв приемник, някой различен кухненски апарат или хубава фамилна отмора.



Високите сметки за ток, които получавате всеки месец, към този момент няма да ви тормозят – имаме положителни вести за вас! Само за нашите читатели предоставяме неповторимо понижение от 50% – при изискване че поръчате незабавно.

Впрочем това не е всичко, този пакет има специфична 44-дневна гаранция за възвръщане на парите. Ако по време на този период останете недоволни, че сметките ви не са се намалили, дистрибуторът ще ви върне парите.

Но внимавайте, офертата е времево лимитирана и количествата са на привършване. Затова побързайте! Поръчайте Tesla Saver ECO пакет и бъдете част от доволните консуматори, съумели да понижат сметките за ток.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР