Едно от най-удобните неща за летни разходки и пътувания, късите

...
Едно от най-удобните неща за летни разходки и пътувания, късите
Коментари Харесай

Като памперси: 7 признака на остарели шорти за лято 2023

Едно от най-удобните неща за летни разходки и пътувания, късите панталони, които се комбинират с съвсем всеки топ и обувки, наподобяват стилни в разнообразни визии. Само в случай че нямат тези анти-тренд табели.

1. Лампас

 Панталони с райета от дълго време са отишли ​​в давност – същия път и къси панталони. Дизайнът към този момент е отегчителен и наподобява отегчителен, а в композиция с торбеста кройка и гънки наподобява изцяло необичайно.

По-добре е да изберете едноцветен модел без линии или с щемпел на отвесни линии – краката ще наподобяват още по-дълги, а бедрата ще бъдат по-тънки!

2. Сглобяване на талията

 Всеки размер в региона на талията я прави по-широка. Рюшове, набирания, лъкове и други огромни украшения са изчезнали от модерните къси панталони. Те са противопоказани за всеки вид фигура, тъй като нарушават пропорциите на фигурата, вършат даже най-стройния контур аморфен. Изпращам за преработване!

3. Разкъсан дизайн

 Скъсаните дънкови къси панталони несъмнено няма да се впишат в съвременен аутфит това лято. Умишлено небрежните неща поевтиняват облика и по тази причина попадат в анти-тенденции.

По-добре е да изберете дънкови къси панталони или бермуди без разкъсвания, само че с леки драскотини. Нотка винтидж в облеклата е просто на мода.

4. Скинни кройка

 Стилистите умоляваха девойките повече от сезон да се откажат от тесни къси панталони. Те не пропущат въздуха, лимитират придвижването и вредят на здравето на дамите. Изглежда, че единствено тези причини са задоволителни, с цел да изберете модел с по-свободна кройка, в който можете да седите и тичате комфортно.

За горещо време най-подходящи са разновидностите от лен и тъничък памук – даже няма да ги усетите!

5. Безформена кройка

 Изпадането в крайности и изборът на къси панталони също не е належащо. Красотата също има значение, съгласни ли сте? Лесно смачканите, безразмерни модели елементарно ще трансфорат изображението в нехаен и ще основат усещането, че тяхната стопанка не почита себе си.

Ако харесвате свободна кройка, разгледайте по-отблизо памучните бермуди с изпъкнали или прави кройки. Те поддържат формата си, седят добре на талията и наподобяват ужасно даже с бизнес риза.

6. Микро дължина

 Докато са в наклонност, дръзките къси панталони не стигат до там. Дори измежду откровените трендове на 2023 година те наподобяват прекалено много. Можете да оставите микрошортите за плажа, само че стилните диви от дълго време не ги носят нито в града, нито на отмора.

Предлагам да ги замените с къса пола-шорти. Интригуваща, женствена, не стесняваща придвижванията – хубост!

7. Декор от пайети и перфорации

 Изобилието от фон през 2023 година е в антитенденции и това важи за всяко нещо в дрешника. Къси панталони с перфорация и шарка на пайети – стилно “не ”! Моделът не се комбинира даже с съществени неща, той поевтинява и вулгаризира облиците.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР