Едно от най-сексапилните момичета на Бонд отново развълнува света. Направи

...
Едно от най-сексапилните момичета на Бонд отново развълнува света. Направи
Коментари Харесай

Колко секси е Хали Бери в оранжев бански

Едно от най-сексапилните девойки на Бонд още веднъж развълнува света. Направи го в Instagram профила си.
 Хали Бери,
Как Пиърс Броснан е избавил Хали Бери

Добре е, когато Джеймс Бонд може да оказва първа помощ

Публикацията й в обществената мрежа се оказа и прелестно мигане, с което ни подсети по какъв начин изглеждаше в " Не умирай през днешния ден ".

Премиерата на кино лентата е през ноември 2002 година, а сътрудник 007 тогава е Пиърс Броснан. В една от най-известните подиуми Хали Бери излиза от водата в оранжев бански с бял колан на талията, до момента в който Бонд (а и всички във всеки киносалон по света) не може да отдели взор от нея.

View this post on Instagram
on Jun 25, 2020 at 7:48am PDT

За тази сцена пред Daily Mercury Бери споделя, че морето е било ледено, а тя трябвало да влезе в него много пъти. Идеята била, когато излезе, да се разхожда по плажа по избран метод. И непрекъснато я питали: " А може ли да бъдеш по-секси? "

" Това е всичкото ми секси. Ще получа дисплазия на тазобедрената става, в случай че го направя по-секси ", дала отговор актрисата.

Кадърът, за който всички приказват тези дни пък, демонстрира по какъв начин Хали Бери се разхожда по плажа с изрязан бански в същия оня оранжев цвят, който й лепваше толкоз добре тогава. Очевидно, през днешния ден й се лепи по същия метод.

View this post on Instagram
on Aug 9, 2020 at 3:07pm PDT

Банският е от две елементи, бикините са изрязани и идеално акцентират физиката на актрисата, която на следващия ден, 14 август, ще стане на 54.

Всъщност Хали Бери тренира интензивно, с цел да наподобява по този метод. В един от последните постове в обществената мрежа я виждаме по какъв начин прави извършения даже на плажа.

View this post on Instagram
on Aug 7, 2020 at 2:11pm PDT

Но както в последно време подозираме, освен тренировките ѝ оказват помощ да наподобява толкоз добре. Вероятно пръст в цялата работа има и любовта.

Звездата, която се е женила и развеждала три пъти, и има две деца, неотдавна пусна сантиментална фотография с незнаен мъж. Е, единствено можем да се радваме за нея.
 Хали Бери, фотографията в Instagram профила й и има ли нов мъж в живота й
Има ли нов мъж в живота на Хали Бери

Напълно непредвидена неделна изненада

И с цел да затворим тематиката, дано кажем, че Хали Бери е приета за едно от двете най-сексапилните девойки на Бонд в 50-годишната му история. Другата е Урсула Андрес в " Д-р Но " от 1962 година, която също излиза от морето по бански.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР