Едно от най-популярните и харесвани лица на bTV, Биляна Гавазова,

...
Едно от най-популярните и харесвани лица на bTV, Биляна Гавазова,
Коментари Харесай

Биляна Гавазова си изля душата, призна защо е напуснала bTV

Едно от най-популярните и харесвани лица на bTV, Биляна Гавазова, може и да укрепи екипа на Нова телевизия. Спекулациите по тематиката започнаха, откакто журналистката се появи за повторно в конкурентната телевизия. Гавазова първо записа запаметяващо се присъединяване в " Черешката на тортата ", а по-късно се появи и в предаването на Гала. За сметка на това bTV не наподобява изключително заинтересувана от ориста на някогашната си водеща.

Гала насочи непосредствено предложение на Гавазова да създадат дружно графа за здравословно хранене и живот. Биляна обаче изясни, че към този момент остава надалеч от малкия екран и се посвещава на новата си работа в ПР организация. Едно от нещата, които прави към този момент някогашната водеща, е да приготвя хора за медийни участия. Тя обаче сподели, че не е заключила вратата към малкия екран.

Биляна Гавазова си изля душата по тематиката за какво е напуснала bTV общо взето ненадейно. Тя разкри, че ставайки водеща на утринния блок със Златимир Йочев, тя усетила, че губи размаха и свободата, която имала като кореспондент и създател на лична графа.

" Пламъкът угасна ", призна Гавазова. Тя се огледала към себе си и открила, че нищо не я задържа на работата, на която е посветила 12 години. Решението ѝ да напусне не било признато еднопосочно, даже се скарала с татко си по този мотив, призна Биляна Гавазова. Тя обаче беше изрично, че решението е било вярно за нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР