Едно от най-опитните лица на спортната журналистика у нас -

...
Едно от най-опитните лица на спортната журналистика у нас -
Коментари Харесай

Изненада! Коя е новата красавица в bTV Новините /Фото/

Едно от най-опитните лица на спортната публицистика у нас - Гергана Гунчева, е новото попълнение в нюзрума на bTV. Заедно с одобрените водещи и кореспонденти на медията, тя ще показва най-интересните и настоящи събития от света на спорта в излъчванията на bTV Новините.

 Най-новото попълнение в bTV! Вижте кой ще чете новините довечера СНИМКА

" С огромна наслада разгласяваме присъединението на Гергана Гунчева към екипа на спортната редакция в bTV Новините. Тя е освен измежду най-харесваните лица от екрана, само че и потвърден експерт със забележителен опит от огромни спортни събития от България и света. Да работиш за bTV Новините е привилегия и голяма отговорност, която феновете ни гласоподават всеки ден. Вярвам, че с новите попълнения, спортният ни екип е по-силен от всеки път и към качественото спортно наличие, ще предложим още по-високо равнище на отразяване ", сподели Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт в bTV.

Гергана става част от нюзрума на bTV, където дружно с Валери Генов, Димитър Тасев и Петър Бакърджиев, ще бъде водещ на спортните излъчвания и кореспондент. Това е вторият огромен трансфер на топ лице към спортната редакция на bTV Новините, откакто неотдавна към екипа се причисли различен прочут състезателен публицист - Илия Илиев. Така главните лица на bTV Спорт стават пет и ще се редуват при представянето на вести и включването онлайн на терен. Зрителите ще видят Гергана Гунчева в централната емисия Новини в 19 часа още довечера.

" Спортната публицистика постоянно отразява ориси и споделя истории. Зад всяко огромно спортно достижение стоят стотици часове труд на състезатели, треньори и техните фамилии. Вярвам, че всеки огромен първенец първо е бил кандидат, който просто е отказал да се съобщи пред компликациите. Оценявам специалността си като огромна отговорност към аудиторията и към тези хора, които ме позволяват да отбелязвам техните истории ", споделя Гергана.

Кариерата ѝ на състезателен публицист стартира през 2009 година в телевизия МСАТ, а две години по-късно става част от екипа на ТВ+ като водещ на вести, продуцент и кореспондент. Телевизионен коментатор е на интернационалните спортни събития в това число церемониите по разкриване и закриване на Олимпиадата в Лондон през 2012 година за Eurosport България, откриващите и закриващи специфични коментарни студиа за зимните Олимпийски игри в Сочи през 2014 за ТВ+, както и на Олимпийска подготовка по волейбол - дами през 2020 година за Българска национална телевизия и Европейско състезание по художествена гимнастика през 2021 година за Нова телевизия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР