Едно от най-опасните заболявания на съвременната епоха е високото кръвно

...
Едно от най-опасните заболявания на съвременната епоха е високото кръвно
Коментари Харесай

Лекарят на известен футболен клуб разкри уникална тайна! Ето как за минути да свалите кръвното без лекарства!

Едно от най-опасните болести на актуалната ера е високото кръвно налягане, което се предизвиква от нараснал стрес, бодърствуване, затлъстяване, солена храна, пушене и нараснала консумация на алкохол.

Начина на живот е от значително значение при лекуването на високото кръвно налягане. Ако сполучливо направляваме кръвното си налягане посредством здравословен метод на живот, можем да избегнем, да отложим или да понижим нуждата от приемане на лекарства.

Високото кръвно налягане е извънредно постоянно срещано в Съединени американски щати. Ако се интересувате дали сте изложени на риск от развиване на високо кръвно налягане, прочетете тези рискови фактори, с цел да оцените какъв е вашият риск:

Освен това, в случай че имате фамилна анамнеза за високо кръвно налягане, е належащо да следите кръвното налягане през целия си живот, с цел да се подсигурява, че то ще се движи в оптимални равнища.

С цел да възстановява кръвното си налягане лекарят на Московския футболен клуб „ Спартак “, Лу Хун Сен, разкрива една загадка от античната китайска медицина.

И това е забавно: ​8 естествени метода да се справите с холестерола и високото кръвно - четете на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to.

Масажни точки 1-2

Линията стартира зад хрущяла на ухото до центъра на шийната кост. Тази линия не би трябвало да бъде притискана или разтривана, а последователно да се допира с върха на пръстите на ръцете, като съвсем неуловимо се усилва натиска. Повторете 10 пъти от едната страна, по-късно преминете към другата и също по този начин повторете 10 пъти.

Масажна точка 3

Тази линия стартира от лицето ви, на височината на меката част на ухото ви, на към сантиметър от нея и приключва към носа ви.

Масажирайте двете страни с върховете на пръстите си за към 60 секунди. Не натискайте мощно, тъй като може да почувствате болежка. Въпросът е да почувствате напън на избраното място.

Бъдете сигурни, че това лекуване ще възвърне равнището на кръвното ви налягане в естествени граници, тъй че не се колебайте да го приложите.

Според китайската медицина, ключът за контролиране на кръвното налягане се състои в масажиране тези точки. Това ще разреши естествен приток на кръв в тялото ви, и по този метод ще се предотврати болестта

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР