Едно от най-мащабните спортни събития от спортния календар в Бургас

...
Едно от най-мащабните спортни събития от спортния календар в Бургас
Коментари Харесай

Бургас е домакин на кръг от Националната боксова лига

Едно от най-мащабните спортни събития от спортния календар в Бургас - Вторият кръг от Националната боскова ще се организира в спортна зала „ Младост “ на 26 октомври от 19.30 часа. Това е и най-новият план на Българската федерация по бокс. В него вземат участие най-хубавите боксьори от ранглистата на страната. Разделени са на три тима - „ Лъвовете “, „ Багатурите “ и „ Хановете “.
Състезателите ще вземат участие в девет дуела и ще съблюдават олимпийски правила . На кръга ще излязат шест от най-хубавите български боксьори.
Всички участници, както треньорите и клубовете, ще получат хонорари за своето показване. Отборът, който стане първи, ще получи и награда.
Това сподели на конференция в Бургас Атанас Николов, който е член на Управителния съвет на Българска федерация по бокс. В нея участваха още Иван Попов – президент на боксов клуб „ Победа Черноморец “ Бургас, Радослав Суслеков – треньор в клуба, както и състезателите Милен Паунов, Иван Атанасов и Якуб Чиновлиев..

Отборът на „ Лъвовете “ ще се изправи против „ Багатурите “. За „ Багатурите “ ще се боксират двама представители на бургаския клуб „ Победа - Черноморец “ – Якуб Чиновлиев и Иван Атанасов.
За „ Багатурите “ ще се състезават и носителят на купа „ Странджа “ за 2018 година Петър Белберов (кат. +91 кг), както и международният и олимпийският първенец за младежи от 2014 година Благой Найденов (81 кг). За „ Лъвовете “ на кръга в зала „ Младост “ ще излязат националите Тинко Банабаков (52кг) и Боян Асенов (56кг).
Още преди зрелищните дуели да стартират, ще има демонстративно мерене на състезателите и фотоси с техните съперници.
В рамките на галавечерта ще се състои и десета специфична професионална среща сред Милен Паунов и Калоян Йорданов.
" Никой няма да е отчаян, тъй като надпреварата ще бъде съпроводено от светлинно шоу и стратегия ", сподели още Атанас Николов и предложения публиката в спортна зала „ Младост “.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР