Едно от най-доказаните имена в българския волейбол Мартин Стоев коментира

...
Едно от най-доказаните имена в българския волейбол Мартин Стоев коментира
Коментари Харесай

Мартин Стоев: Не е редно преди Олимпиада да има дрязги

Едно от най-доказаните имена в българския волейбол Мартин Стоев разяснява идните олимпийски квалификации за мъже и дами, както и основаният спор сред федерацията и опозицията, която се води от водещите български клубове измежду които Левски и ЦСКА. Това той стори след дуела на Сливнишки воин в шампионата за Купата на България против Ботев Ихтиман.

" По принцип преди тези две значими олимпийски квалификации, както за мъже, по този начин и за дами, не е редно да има такива дрязги, тъй като те така и така са сложни, в този момент несъмнено ще станат още по-трудни. Мисля, че не е моментът в този момент ", разяснява Стоев във връзка обстановката в родния волейбол и настояването на част от водещите клубове за оставка на ръководителя на БФВолейбол Данчо Лазаров.

Той разяснява и какви са възможностите на българския народен тим да се класира за Игрите в Пекин през 2020 година.
 България и Мартин Стоев тим и треньор на месец август @@@

" Квалификацията е за едно място, без значение от програмата, би трябвало да спечелиш всички срещи, в това число последната. Дали ще играеш с по-силните отбори първоначално или края, не е от голяма важност, би трябвало да спечелиш всички мачове, с цел да се класираш не може да минеш сред капките. Програмата е както за нас, по този начин и за другите тимове ", добави Стоев пред Гонг.

" Силвано Пранди разяснява преди лятото, че който не играе в Лигата на нациите, няма да играе на Европейското състезание, а заведе хора, които не бяха играли в Лигата на нациите. На квалификацията, която следва дано да отидат най-подготвените ", сподели още Стоев във връзка повиквателните към волейболистите в националния тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР