Едно от най-чаканите музикални събития всяка година са наградите Грами.

...
Едно от най-чаканите музикални събития всяка година са наградите Грами.
Коментари Харесай

4 исторически момента от наградите Грами

Едно от най-чаканите музикални събития всяка година са премиите Грами. Вечерта на 5 февруари те се организираха за следващ път в Лос Анджелис и несъмнено, има с какво да бъдат запомнени. Ето и кои са акцентите от връчването на премиите Грами 2023.
 Грами 2023, Бионсе, Адел, Кендрик Ламар и кои са наградените в най-важните категории
И най-вече Грами отиват при...

Отличените реализатори и групи, които завоюваха награди през 2023 година

Бионсе счупи върха за най-вече извоювани Грами за всички времена. Със своите 32 награди тя към този момент изпреварва досегашния рекордьор - диригентът Джордж Шолти. Изпълнителката завоюва цели четири награди за цялата вечер - за най-хубав денс/електронен албум, както и за песните си " Break My Soul ", " Plastic off the Sofa " и " Cuff It ".

Ким Петрас пък стана първата транссексуална жена, спечелила в своята категория. За взаимната ѝ работа със Сам Смит за песента " Unholy " тя одобри премията за най-хубаво осъществяване на поп група/дуо. По време на речта си изпълнителката се разплака и благодари на всички трансджендър актьори.
 Снимка 605386

Виола Дейвис към този момент може да се похвали с това, че е част от клуба на EGOT звездите - това са тези, завоюва и четирите значими награди Еми, Грами, Оскар и Тони. Грами тази година тя получи за най-хубава аудиокнига, запис и роман за записките си Finding Me.
 Грами 2023, Бионсе, Адел, Кендрик Ламар и кои са номинираните в най-важните категории
И най-вече номинации Грами отиват при...

Кои са отличените реализатори и групи, които ще се борят за премиите през 2023 година

Адел също има с какво да запомни тазгодишните Грами. За песента си " Easy on Me " тя завоюва премията за най-хубаво соло поп осъществяване, написа People. Забележителното на това достижение е, че се случва за четвърти път в кариерата на изпълнителката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР