Едно от наказателните дела, водени от Прокуратурата срещу Николай Банев,

...
Едно от наказателните дела, водени от Прокуратурата срещу Николай Банев,
Коментари Харесай

Беглецът от Темида Николай Банев се укрива от затвора!

Едно от наказателните каузи, водени от Прокуратурата против Николай Банев, ще тръгне на 8 март 2018 година, макар че не престават да го търсят къде ли не. Забърсал коли, самолети и така нататък беглецът от Темида Банев бе кандидат-президент неотдавна, а жена му - претендент за евродепутат. Скандалите към тях в никакъв случай не стихват, само че това е типично както за Баневи, по този начин и за Борис Бояджиев. Там схемата на обири, измами и далавери е непрекъсната големина, а двамата приватизатора и Банев и Бояджиев употребяват насъбрания опит като доносници и прошенописци и на напред реват, че били жертви от някого. Но номерата им не минават. Днес към този момент никой не им има вяра на цветните сънища. Банев и Бояджиев прибраха активи за милиарди, а през днешния ден са оглозгали всичко, написа troyanpress.com.

Какво се случи през последните няколко години със селянина от Любимец Никлой Банев? През 1996 година внезапно от нищото придобива над 130 предприятия част от които структуроопределящи и двадесет години по-късно всичко е нарязано за скраб, разпродадено за стотинки и изхарчено по казина.


Как обаче стана милиардер Никлай Банев? Ами посредством схемата за грабежи наречена всеобща приватизация и приватизационен фонд АКБ „ Форес “. Днес този фонд е кух и е на предписание на Николай Банев. Тази скица е извъртял и другия абсурден приватизатор Борис Бояджив от гр. Асеновград (уж от Троян). И двамата мамят народа посредством схемите на всеобщата приватизация. Междувременно народът е излъган и не е получил нищо, за сметка на Банев и Бояджиев.

Защо прокуратурата още спи и не потърси сметка на приватизаторите е въпроса, които ще задаваме всеки ден до момента в който върнат откраднатото от народа, от нас. България е на това състояние поради тях.

Всички ние сме обрани, а младите нямат работа и бъдеще в България тъкмо поради тях. Нещо повече младите берат ягоди в Англия и ни третират като бели плебеи.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР