Едно от класическите холандски футболни дербита Фейенорд – ПСВ Айндховен,

...
Едно от класическите холандски футболни дербита Фейенорд – ПСВ Айндховен,
Коментари Харесай

Дербито “Фейенорд” – ПСВ пряко по Mtel Sport 1 в неделя

Едно от класическите холандски футболни дербита Фейенорд – ПСВ Айндховен, развръзката на ATP 500 тенис шампионата в Рио де Жанейро и следващата галавечер на UFC са акцентите в програмата на спортните канали на Мтел през уикенда.

Неделният ден по Mtel Sport 1 ще премине напълно под диктовката на футболните дербита на Ередивизи. Началото ще бъде обещано в 13:30 часа със конфликта Аякс – АДО Ден Хааг. Домакините от Амстердам съкратиха задатъка на водача в класирането ПСВ Айндховен на едвам 5 точки и ще преследват наложителен триумф против гостите от Хага.

Два часа по-късно, от 15:30 часа, е време за класиката Фейенорд – ПСВ Айндховен. Домакините от Ротердам завоюваха купата предходната година, само че този сезон несъмнено разочароват почитателите си като изостават навръх 20 точки от противника си. „ Филипсите ”, от своя страна, стъпиха на погрешно в последния кръг – домакинско тъждество 2:2 против Хееренвеен и в този момент ще гонят наложителен триумф на „ Де Кюип ”. Двата завладяващи конфликта от Ередивизи можете да наблюдавате директно по Mtel Sport 1.

През уикенда Mtel Sport 1 ще излъчи директно и решителните дуели за купата на ATP 500 шампионата в Рио де Жанейро, където австриецът Доминик Тийм пази купата си от 2017 година Полуфиналите са в събота с начален час 22:00 часа, а финалът е в неделя, още веднъж от 22:00 часа. По-рано денем, отново по Mtel Sport 1, тенис почитателите ще могат да загреят за борбата в Рио с директното лъчение на финалния дуел от шампионата при дамите в Будапеща. Началният час е 18:00.

Поредната UFC галавечер в свободните боеве ще завладее ефира на Mtel Sport 2 в ранните часове на неделния ден. Малко повече от месец след успеха си над корееца Ду Хо Чой, Джереми Стивънс още веднъж ще излезе на осмоъгълника в главния конфликт в Орландо, Флорида – този път против Джош Емет. Интерес провокират и дуелите Джесика Андраде – Тесия Торес, Овинс Сейнт Прю – Илир Латифи и Майк Пери – Макс Грифин. Събитието стартира на 25 февруари от 03:00 часа по Mtel Sport 2.

След грандиозното начало на сезона в НАСКАР на именитата писта в Дейтона и успеха на Остин Дилън, в този момент керванът се мести в Атланта за втория старт от годината. Състезанието на пистата в щата Джорджия е в неделя от 21:00 часа и ще се предава директно по Mtel Sport 2.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР