Едно момиче, инфлуенсърка – Андрея Влъчкова, кръстила се Андрея Банда

...
Едно момиче, инфлуенсърка – Андрея Влъчкова, кръстила се Андрея Банда
Коментари Харесай

Малкото телевизорче 


Едно момиче, инфлуенсърка – Андрея Влъчкова, кръстила се Андрея Банда има проблеми със съня и тревогата. Дотук нищо извънредно. И момичето насочва обръщение към своите почитатели в обществените мрежи. Ето няколко абзаца от него:

Постоянно нещо би трябвало да ти се случва, би трябвало да си на всички места, това е част от играта, ти си малко телевизорче и би трябвало да бълваш. Работата ти да е да те дават по малкия екран всеки ден, ти от дете мечтаеш за шоу, обаче ти не се чувстваш на място. И хиляди хора дневно да те харесват или ненавиждат, и ти го споделят.

Това момиче се възприема,като малко телевизорче?! Което би трябвало да бълва?!

Още от Андрея:

Най-дребният ангажимент, даже супер ултра разкош ВИП прелестен, ми се струваше като голяма тежест. Огромна тежест да съм в Кан измежду звиздичките и след това в Лондон с Натали Портман. Колко куцо е това възприятие, на фона на проблемите, които други хора имат?

Това е без коментар.

Когато била тийнейджърка, съучениците и приятелите на Андреа й се подигравали, защото имала дебели и неоформени вежди. „ Сега желая да се обърна към всички вас, които ми се подигравахте. Въпреки огромните ми и дебели вежди – 12 години по-късно ме дават по малкия екран и отново съм с тях. Вие къде сте? ” – споделя тя в една от първите си телевизионни изяви.

Хубаво я дават по малкия екран, само че дали е проумяла, че здравето е по-важно от всичко? И, че даже тв приемниците се нуждаят от отмора.

Момиче: на света има толкоз по-важни, хубави и стойностни неща от това да те дават по малкия екран! Само би трябвало да ги откриеш!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР