Едно младо момче беше използвано, а беше категорична провокация, заяви

...
Едно младо момче беше използвано, а беше категорична провокация, заяви
Коментари Харесай

Караянчева: Няма да подам оставка, вчерашната ситуация беше категорична провокация

Едно младо момче беше употребявано, а беше безапелационна провокация, съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева от парламентарната естрада.
" Аз съм човек, който постоянно споделя истината и се пробвам да бъда извънредно правилна, търпелива и да прослушвам всички страни.
 Българска социалистическа партия изиска оставката на Караянчева поради отношението към протестиращите Българска социалистическа партия изиска оставката на Караянчева поради отношението към протестиращите
Българска социалистическа партия изиска оставката на Цвета Караянчева в този момент и незабавно поради недопускането на дете с увреждане до тоалетната на Народното събрание. Това обяв...
Днес от парламентарната естрада сътрудниците от Българска социалистическа партия се пробват да вършат собствен пиар от всичко това. Мисля, че видяхте едно младо момче, беше употребявано. Момчето можеше да си бъде у дома.
Предвид на обстановката, в която се намираме с ковид, когато всички потоци на придвижване в Народното събрание са разграничени, както на депутатите, по този начин на администрацията, по този начин на публицистите, това дете беше под директна заплаха от болест . Хората, които бяха с него, не бяха с маски. Всеки самичък вижда обстановката ", сподели още Караянчева.
Тая съобщи, че Мая Манолова се пробва да се възползва от " Системата ни убива ", с цел да гради политическа кариера или да внесе нов подтик в построяването на облика си.
" За финален път ще се занимая с оборване на лъжите, които се приказват от тази естрада и от сътрудниците от парламентарната група на Българска социалистическа партия. Категорично декларирам, че аз не съм индивидът, който се занимава с пропусквателния режим в постройката на Народното събрание ", сподели още Караянчева.
 Протестиращи се барикадираха в Народното събрание, отхвърлят да го изоставен без оставки (ВИДЕО) Протестиращи се барикадираха в Народното събрание, отхвърлят да го изоставен без оставки (ВИДЕО)
Майките от „ Системата ни убива “, дружно с още няколко организации, свързани с митингите, влязоха в Партийния дом, с цел да по...
Караянчева беше безапелационна, че няма никакво желание да подава оставка,
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР