Едно изключително лъчезарно, прекрасно момче си отиде, всички сме съкрушени.

...
Едно изключително лъчезарно, прекрасно момче си отиде, всички сме съкрушени.
Коментари Харесай

Погребват трагично загиналия спецполицай в Жеравна

Едно извънредно лъчезарно, прелестно момче си отиде, всички сме съкрушени. Това споделиха за Burgas24.bg сътрудници на трагично починалия Вилиян Димов от звеното Специализираните полицейски сили към ОД на Министерство на вътрешните работи. Както съобщихме, 25-годишният служител на реда губи ръководство над автомобила си и катастрофира тежко край Котел. Издъхва няколко часа по-късно в сливенската болница.

Младият мъж ще бъде заровен на следващия ден в Жеравна. Целият спецотряд на бургаската полиция ще отиде, да го изпрати в последния му път.

" Това спецзвено е най-ясно удостоверение за мускетарския принцип на Александър Дюма – Един за всички, всички за един. Вилиян беше извънредно самоуверен и предан експерт! Много тъжна работа “, разяснява представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи Цветелина Рандева.

Междувременно стана ясно, че еърбегът на автомобила на Димов не се е отворил. Дядо му твърди, че младият мъж постоянно е бил безупречен водач и спазвал рестриктивните мерки на скоростта, само че секторът, в който става случаят бил извънредно рисков. Наскоро Вилиян срещнал любовта, двамата с приятелката му били извънредно влюбени.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР