Едни предсрочни избори в тази ситуация са нещо много рисково,

...
Едни предсрочни избори в тази ситуация са нещо много рисково,
Коментари Харесай

Тома Биков: Предсрочните избори са риск, но действията на управляващите са по-рискови

Едни предварителни избори в тази обстановка са нещо доста рисково, само че това, което вършат ръководещите всеки минал ден, ми се коства надалеч по-рисково.... Преди избор на съмнение би трябвало да мине актуализацията на бюджета, която беше обявена от държавното управление, само че към момента не знаем параметрите ѝ ".

Това сподели пред БНР депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС Тома Биков.

По думите му бюджетът на страната сега въобще не е в действителността, тъй като планува 5,6% инфлация и 4,8% стопански напредък.

Биков съобщи, че не има вяра на премиера Кирил Петков, тъй като неговите изказвания " постоянно се опровергава след към 3-4 дни ":

" Ние сме обезпокоени от всички неща, които се приказват.... Той (премиерът - б.р.) не е договарял с държавното управление, тъй като американското държавно управление не търгува с газ, търгуват частни компании. Нали ще дойдат тези танкери, по какъв начин ще скрием от коя компания е газа?... Кирил Петков е индивидът, който дестабилизира страната най-тежко със своята непросветеност. Това се регистрира и в социологическите изследвания, където държавното управление за 5 месеца се срина ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР