Едни предсрочни избори в тази ситуация са нещо много рисково,

...
Едни предсрочни избори в тази ситуация са нещо много рисково,
Коментари Харесай

Тома Биков: Предсрочни избори сега са риск, но действията на управляващите са по-рискови

Едни предварителни избори в тази обстановка са нещо доста рисково, само че това, което вършат ръководещите всеки минал ден, ми се коства надалеч по-рисково. Преди избор на съмнение би трябвало да мине актуализацията на бюджета, която беше обявена от държавното управление, само че към момента не знаем параметрите ѝ. Това сподели пред БНР депутатът от ПГ на ГЕРБ-СДС Тома Биков.

По думите му бюджетът на страната сега въобще не е в действителността, тъй като планува 5,6% инфлация и 4,8% стопански напредък. Биков съобщи, че не има вяра на премиера Кирил Петков, тъй като неговите изказвания " постоянно се опровергава след към 3-4 дни ":

" Ние сме обезпокоени от всички неща, които се приказват. Премиерът не е договарял с държавното управление, тъй като американското държавно управление не търгува с газ, търгуват частни компании. Нали ще дойдат тези танкери, по какъв начин ще скрием от коя компания е газа?... Кирил Петков е индивидът, който дестабилизира страната най-тежко със своята непросветеност. Това се регистрира и в социологическите изследвания, където държавното управление за 5 месеца се срина ".

" Българска социалистическа партия е по-русофилска партия от ГЕРБ и партия, в която имат повече благосклонности към Путин, в сравнение с ГЕРБ ", сподели депутатът и попита дали с позицията си, че Русия е другарска страна на България, Българска социалистическа партия дестабилизира държавното управление.

Във връзка с информацията, че Германия и Италия са споделили на техните енергийни компании, че могат да отворят сметки в рубли, с цел да продължат да купуват съветски газ, без да нарушават европейските наказания против Москва, депутатът от ГЕРБ изрече терзание, че България може да се окаже в позиция на " свръх ястреби ":

" И ние да сме най-глупавите в целия Европейски Съюз. Всички да вземат съветски газ, а само ние да сме свръх ястреби в това отношение ", безапелационен е Биков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР