Едни от най-популярните плеймейтки за последните няколко години - Нора

...
Едни от най-популярните плеймейтки за последните няколко години - Нора
Коментари Харесай

Плеймейтки премериха... нокти

Едни от най-популярните плеймейтки за последните няколко години - Нора Недкова, Жанета Осипова и Маги Бадер си спретнаха женско празненство на откриването на столичен салон за маникюр, като всяка от тях не пропусна да показва изкуството на ноктопластиката.

Сред известните дами беше видяна и фолк певицата Дебора, която се появи в отлична форма и визия. С чаша шампанско наздравица вдигаше и една от най-коментираните претендент плеймейтки от тазгодишния конкурс - Михаела Стоичкова в компанията на актрисата и певица Велислава Костадинова, която познаваме от лентата “12 А” и песенния конкурс “Пирин фолк”.

Виновница за празненството бе маникюристката Ана Цветкова, притежател на верига салони. В професионален проект тя има над 6 години стаж и куп влиятелни оценки от състезания, конгреси и семинари. Печелила е награди и оценки на доста надпревари по дизайн и миниатюри, измежду които International Nail Festival G.H.W (Италия), International Nail Championship Golden Rose (България) и Nail Olymp (Русия).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР