Една възможност и едно недоразумение заради брак по сметка се

...
Една възможност и едно недоразумение заради брак по сметка се
Коментари Харесай

Любов по сметка в хитовата поредица Стая 309

Една опция и едно неразбирателство поради брак по сметка се трансформират в непредвидена изненада за героите в от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY. Номер 309 – тази стая трансформира вечно живота на Лале и Онур в турската поредност, която се радва на извънреден интерес измежду феновете на сантиментални заглавия в южната ни съседка. " Стая 309 " се излъчва без спиране след премиерата си през 2016 година, а броени дни след старта на втория сезон в Турция, феновете могат да гледат хитовия сериал и у нас – по три епизода всяка събота и неделя от 17.00 ч. по DIEMA FAMILY.
 сериал
Романтичната комедия " Стая 309 " споделя за комплицираните връзки сред Лале и Онур, в чиито функции се превъплъщават сполучливите артисти Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ. Техните герои се срещат за първи път, откакто дядото на Онур насочва тежко предизвикателство на смъртния си одър. В посмъртно видео господинът на напреднала възраст оповестява на околните си, че фамилното благосъстояние и компания ще наследи този от внуците му, който първи се ожени и има дете. Отчаяните им майки се надпреварват да уреждат срещи на синовете си с непознати, което предизвика серия недоразумения – поради сбъркана идентичност и напитка, в която е поставено лекарство, Онур прекарва една нощ с Лале в хотелска стая 309. На сутринта двамата вземат решение да не се срещат в никакъв случай повече. Три месеца по-късно обаче излиза наяве, че е Лале е бременна, а майката на Онур упорства те да се оженят.
 сериал Стая 309
В ролята на Лале е чаровната актриса Демет Йоздемир, която с изключение на на дребния екран се изявява и като танцьорка. В " Стая 309 " красивата Демет си партнира с един от най-известните модели в родината си – Фуркан Палалъ. Освен че е победител в състезанията " Най-добър модел на Турция " и кандидат в " Най-добър модел в света " през 2011 година, Фуркан е и професионален баскетболист. В сериала феновете ще видят още известни звезди от сполучливи поредици по DIEMA FAMILY като Фатма Топташ от " Сезонът на черешите " и Сумру Явруджук от " Пепел от рози ".
 сериал Стая 309
Как ще реагират фамилиите на Лале и Онур на новината за идния брак? Готови ли са двамата да се впуснат в тази игра и има ли обич, когато бракът е по сметка?

Отговорите очаквайте от Лале и Онур в от 7 октомври – по три епизода всяка събота и неделя от 17.00 ч. по.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР