Една трета от шведските полицаи, работещи в многобройните уязвими райони

...
Една трета от шведските полицаи, работещи в многобройните уязвими райони
Коментари Харесай

1/3 от шведските полицаи в райони с висока престъпност са с психични проблеми

Една трета от шведските служители на реда, работещи в многочислените уязвими региони на страната, които критиците са склонни да отбелязват като " зони без достъп " и " гета ", имат признаци на като меланхолия и нервност, сочи обстойно изследване, извършено от Университета в Умео.

Според откривателя Йонас Хансон това е сериозен проблем освен за обособените, само че и за обществото като цяло, защото се отразява на качеството на работата им.

Полицейските чиновници на външна работа би трябвало да могат да основават доверие както посредством слагане на граници, по този начин и посредством създаване на взаимоотношения, което слага високи условия към психическото равновесие, изяснява Йонас Хансон пред националната телевизия SVT.

" Един ден служителите на реда могат да бъдат засипани с камъни в даден регион, а на идващия ден ще бъдат там, с цел да основават взаимоотношения ", сподели той и съобщи, че това е работа, в която неприятният ден не е алтернатива.

Освен това той твърди, че проблемите с психологичното здраве на полицейските чиновници са действителен проблем, който не се приема задоволително съществено.

Междувременно даже полицейският синдикат разказа опасенията и разочарованието измежду своите членове.

" Много от тях обмислят да изоставен и в този момент би трябвало да се грижим да задържим всеки служител на реда ", съобщи пред SVT Лена Ниц, ръководител на.
Полицаи и военни се включват в мегапротест против зеления документ в Австрия
Полицаи и военни в Австрия оповестиха, че отхвърлят да управляват зелените документи в името на " свободата и човешкото достолепие ". Тех...

Лена Ниц разказва тежката работна среда за полицейските чиновници с огромно работно натоварване и висока степен на излагане на принуждение и закани.

Според нея решението е да се слагат повече полицейски чиновници на дежурство.

" По-безопасно е, вероятността да вземеш вярно решение се усилва, в случай че си отпочинал и имаш повече сътрудници ", сподели Ниц.

Уязвимият регион е термин, прилаган от шведската полиция и политиците за региони с високи равнища на престъпност, обществено изключване, безработица и огромен брой имигранти. Тези региони от време на време се назовават неразрешени зони, защото службите за незабавна помощ, като пожарни коли и коли за спешна помощ, изпитват проблеми да навлязат в тях по време на напрегната обстановка без полицейски конвой, защото ще бъдат нападнати от незаконни банди. Към сегашния миг в Швеция има 60 такива зони, разпределени в три категории според от степента на излагане на риск. Те постоянно са наричани неразрешени зони, защото даже службите за незабавна помощ и правоприлагащите органи от време на време са обект на набези от страна на незаконните банди.

По данни на Шведския университет по защита, от лицата, които са пътували от Швеция до конфликтни зони, с цел да вземат участие в терористични действия, 70% са били поданици на уязвими региони. Макар че шведските управляващи остро се опълчват на критиците, които назовават тези региони " гета ", това е пожеланият термин, употребен в формалния език в прилежаща Дания.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР