Една стилна изява, но неуместа заради мястото и времето, накара

...
Една стилна изява, но неуместа заради мястото и времето, накара
Коментари Харесай

Министър Ангелкова и проявата на лош вкус - морален. Другото е въпрос на личен стил

Една стилна изява, само че неуместа поради мястото и времето, накара екипa на Ladyzone.bg да наблюдава хронологията на събитията по тематиката - демонстрация на неприятен усет, само че честен измежду дамите в българската политика. Министът Ангелкова се появи в Народното събрание в извънредно скъпа копринена риза Dolce&Gabbana.
" > " > Лиляна Павлова пред bTV: Нямам чанти по 10 000 лв. " > Според министъра с жълт скандал са пробвали да я омаскарят и дискредитират
По всичко проличава, че флоралните принтове са уязвимост на министърката, тъй като откриваме още такива тоалети в дрешника й.

Снимка: btvnovinite.bg/facebook.com/nikolinaangelkova

Изкушихме се да погледнем и арсенала от дамски чанти на министър Ангелкова и незабавно вниманието ни беше приковано от една красива Furla в цвят фуксия. Всяка жена, която има даже и бегли знания за модата, знае по какъв начин се движат цените на марката – най-евтините модели стартират от 300-400 лева, като могат да доближат до над 1000 лв..



Преди време направи усещане и стилният й тоалет в лилаво по време на церемонията по връчването на премиите " Оскар ", на които Ангелкова участва. Тогава тя съобщи, че си е взела отпуск и сама е финансирала пътуването.

Снимка: Николина Ангелкова/Facebook

Добре си спомняме и по какъв начин 2017 година се развихри различен скандал с адрес българската политика и разточителният жанр на дамите в нея. Благодарение на пиарката на Корнелия Нинова - Бояна Бозаджиева, вниманието ни бе приковано към някогашния районен министър Лиляна Павлова . Обвиненията към нея бяха съществени – че показва жанр на стойност хиляди левове.

Снимка: Фейсбук

" С ръка на сърцето - оценявам високо усета на Лиляна Павлова за чанти. На фотосите е с безконечната класика на Chanel? (около 5000 €) и Prada (около 3700€), само че липсва шарматният й Dior, чиято стойност приближава Smart-a, който карам...
Или както споделя обичаната (явно и на двете ни) Коко Шанел: In order to be irreplaceable, one must always be different... ",

Отговорът на Павлова, която към оня миг е министър за българското председателство на Европейски Съюз, не закъсня. Тя съобщи в ефира на bTV, че не има чанти за 10 хиляди лв.. И най-скъпата й облага е на стойност не повече от 200 евро.

Павлова дефинира обвиняванията на пиарката на Корнелия Нинова, че носи скъпи чанти, като „ жълт и вулгарен скандал”. „ Не единствено че нямам такива чанти, не мога да си ги разреша, само че и да можех, не бих си купила, не е редно”, посочи Павлова. По думите й най-скъпата чанта, която има, коства не повече от 200 евро. Тя означи също, че тиражираните в медиите и „ Фейсбук” цени на въпросните чанти не дават отговор на истината.
Когато скъпият избор ти излиза скъпо: Министър Ангелкова, Мая Манолова и Лиляна Павлова Дамите в българската политика се стараят да бъдат на място и да сортират дрешника си усърдно. Не липсват образци обаче за неуместна и непотребна проява
Няма по какъв начин да сме сигурни дали дамските чанти са имитация или истински, само че една от посочените за скъпи чанти на Павлова - Chanel - намерихме да се продава онлайн за 4350 $ – направена напълно от агнешка кожа.

Снимка: shop.goop.com

Едни от стилните дами в българската политика несъмнено са Мая Манолова и Емилия Масларова. Какво има в дрешника им и какъв брой коства - четете на Ladyzone.bg:
https://ladyzone.bg/moda/kogato-skapijat-izbor-ti-izliza-skapo-ministar-angelkova-maja-manolova-i-liljana-pavlova.html

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР