Една позабравена класика в спортните двойки футболист-гимнастичка се завръща. Юноша

...
Една позабравена класика в спортните двойки футболист-гимнастичка се завръща. Юноша
Коментари Харесай

Футболист залюби капитанката на ансамбъла

Една позабравена класика в спортните двойки " футболист-гимнастичка " се завръща. Юноша на " Левски " се оказа мъжът до капитанката на " златните девойки " от ансамбъла Симона Дянкова, пише  " България Днес ".

Чаровната варненка е с халфа Никола Яначков. Двамата са дружно от няколко години. Запознали са се във Варна, до момента в който футболистът рита за локалния " Спартак ". В момента живеят дружно в София, а 26-годишният Никола е прекратил кариерата си.

Яначков е младеж на " Левски ", като даже има един формален мач за " сините ". Той влиза в последната минута на успеха с 2:0 над " Берое " през май 2012 година. Още същото лято халфът напуща родния си тим по посока " Видима-Раковски ". След това минава през " Витоша ", " Любимец ", " Спартак " (Вн), " Локомотив " (Мз), " Спартак " (Пл) и " Черноморец " (Балчик). Тимът от дребния морски град е и последният в професионалната кариера на Яначков. Сега играе за наслаждение в отбора на " Левски-Раковски " в " А " окръжна група. Пуска се и в Българската строителна футболна лига с екипа на една от компаниите.

Симона и Никола са неразделни . Освен че живеят дружно, той я придружи и на лагера на Белмекен през предходната година. По време на шампионатите в България е най-запаленият почитател на гимнастичките на трибуните. След надпревари в чужбина той я посреща на летището. Там е постоянно дружно с майките на останалите девойки и приятеля на Мадлен и брат на Елена - Калоян Бинев. Двамата младежи са положителни другари. Почти непрекъснато Симона и Никола могат да бъдат видени в компанията на Ели и Калоян Биневи. Яначков е до половинката си и на всички награждавания.

Двамата с грацията употребяват всеки свободен миг, с цел да пътуват. Последната им сантиментална почивка бе в Барселона. Те посетиха столицата на Каталуня през октомври, когато гимнастичката имаше дребна отмора след натоварения сезон. А 2019-а посрещнаха дружно с останалите девойки от ансамбъла в Банско. Преди няколко дни отпразнуваха и 26-ия му рожден ден с вечеря с девойките и няколко другари.

Двойките вид " гимнастичка-футболист " бяха класика преди години. Най-известните и сполучливи образци са Илиана Раева и Наско Сираков, както и Борислав Михайлов и Мария Петрова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР