Една пълна забрана за износ на продукти от суров, руски

...
Една пълна забрана за износ на продукти от суров, руски
Коментари Харесай

България потребява горива и рафинирани продукти малко над 3 млн. тона годишно

Една цялостна възбрана за експорт на артикули от недопечен, съветски нефт ще има доста съществени последици за хората, бизнеса и всички консуматори на петролни артикули. Това съобщи вицепремиерът по икономическите политики и министър на превоза и известията Христо Алексиев по време на съвещание на парламентарната комисия по енергетика.

Водим доста дейни диалози с представители на Европейската комисия, с цел да уточним по какъв начин да прилагаме регламента. Дерогацията за импорт на недопечен нефт по море е ясна, само че оттук насетне, пораждат много въпроси, защото за нефтопродуктите, създадени от недопечен нефт, идващи по водопровод има възбрана, само че нищо не е написано във връзка с тези, които се доставят с морски превоз.

Проведените диалози с Европейска комисия са за опазване интереса на българските жители и съблюдаване на европейската правна рамка.

Те се третират като два разнообразни вида импорт. „ Смея да настоявам, че за България няма възбрана за експорт на модифицирани нефтопродукти, “ съобщи Христо Алексиев пред народните представители....

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР